Trek Madone Two Series 2.1 - full bike

Madone 2.1 este cel mai accesibil model Madone ca preț și are un cadru din aluminiu, cu tuburi modelate cu ajutorul tehnologiei  Kammtail Virtual Foil. Bicicleta are cablurile trecute prin cadru, un head tube conic, PressFit bottom bracket și un groupset Shimano 105, toate acestea la un preț de 1175 euro.

Trek Madone Two Series 2.1 - cabling

Cadrul este fabricat din aluminiu 200 Series Alpha, ce este modelat cu aceeași tehnologie Kammtail Virtual Foil, folosită și la modelele de top Madone. Aerodinamica a devenit foarte importantă în construirea unei biciclete și este un lucru excepțional faptul că cei de la Trek au adoptat aceeași gândire atât în producția bicicletelor mai ieftine, cât și la cele de top.

Trek Madone Two Series 2.1 - fork

Furca de carbon, profilată cu KVF, se îmbină perfect cu head tube-ul conic. Grupul Shimano 105 include angrenajul cu 2 foi și frânele, în timp ce caseta de pinioane este Tiagra 12-30.

Trek Madone Two Series 2.1 - crank

După cum era de așteptat, pipa, ghidonul, șaua și tija de șa provin de la brandul de casă Bontrager. De asemenea, roțile sunt tot Bontrager, cu jante din aluminiu și cauciucuri R1 23mm. Șaua este un model Bontrager Affinity 1. Greutatea pentru bicicleta completă este de 9,1kg.

Trek Madone Two Series 2.1 - stem

În ceea ce privește geometria, modelul de 58cm are un head tube de 19cm și un top tube de 57.4cm, iar unghiul dintre cele două este de 73.9°. Pe hârtie, Madone 2.1 este un rival de luat în considerare pentru alte biciclete ce au prețuri asemănătoare. Giant Defy 1 este concurentul principal, cu un preț identic și echipare Shimano 105. Boardman Road Team este un alt rival ce are aceeași echipare și același preț.

Trek Madone Two Series 2.1 - chain stays

Trek Madone Two Series 2.1 - lever

Trek Madone Two Series 2.1 - rear brake

sursa: road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.