road grand prix

În perioada 15-16 iunie va avea loc Golden Runner – Road Grand Prix, prima competiție națională de ciclism organizată la Iași, compusă din două manșe – șosea și MTB. Evenimentul aduce împreună pasionații de ciclism, profesioniști și amatori cu vârste de peste 17 ani, punându-le la dispoziție cinci categorii de vârstă, două trasee ofertante și două zile pentru a-și dovedi calitățile în domeniu.

Pe 15 iunie, la ora 10:00, se dă startul traseului de MTB: Barnova – Dobrovat – Slobozia – Dobrovat – Barnova, iar pe 16 iunie, la aceeași oră, participanții sunt așteptați pe Bulevardul Copou pentru circuitul de șosea. Prin intermediul acestei competiții, organizatorii doresc să încurajeze folosirea bicicletei pentru un oraş mai puţin poluat, un stil de viaţă sănătos, practicarea sportului în aer liber, promovarea pădurilor şi traseelor din jurul Iaşului,  precum şi atragerea a câtor mai mulţi amatori în acest sport.

Participanții care vor ajunge primii la linia de FINISH vor fi răsplătiți cu premii în bani și produse, acestea fiind asigurate de sponsorii evenimentului: BRIKSTON, DECATHLON, BELLOTTO, ISOSTAR, FORD, DORNA, UNITA TURISM, PUFFY PIZZA. Mai mult decât atât, cu sprijinul companiei DECATHLON, fiecare concurent va fi automat înscris la o tombolă, în urma căreia, prin tragere la sorți, 15 dintre bicicliști vor primi câte un ”Seat  Bag Kit”.
Alexandru Ciocan, unul dintre cei mai cunoscuti rideri romani, este direct implicat în acest eveniment. El este convins că “Pas cu pas, ciclismul va avea tot mai mulți adepți. Nu trebuie decât să arătăm că acest concurs merită atenția întregii țări, să-i tratăm pe participanți cu respect și sunt convins că Iașul va deveni unul dintre orașele cheie ale ciclismului.”
Înscrierile la Golden Runner – Road Grand Prix Iași se fac pe site-ul dedicat evenimentului, biletele putând fi ulterior achiziționate la unul din magazinele partenere din Iași (Teo Bikes, XCycling și Davelo) sau se va achita în contul S.C. KARTEZIAN S.R.L., COD FISCAL RO 15518958, CONT IBAN RO15BTRLRONCRT00E1261902, deschis la Banca Transilvania.
Partenerii oficiali ai evenimentului sunt: Primaria Municipiului Iași, Consiliul Judetean Iași și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, iar partenerii principali sunt: GIANT și  Castrol.
Nu în ultimul rând, Golden Runner – Road Grand Prix nu s-ar bucura de notorietate fără sprijinul partenerilor media: Radio ZU, Ziarul de Iași, Europa FM, TVR Iași, Radio HIT, News Iași, Iași Airport, FreeRider.ro, Script Media, Iasi Fun, Antena Play, Ciclism.ro, WINK Public Multimedia, Zile și Nopți, InOras.ro, GSP TV, RV Company si Zumzi.
Se anunță un eveniment frumos, un proiect care susține nu doar performanța, ci și protejarea mediului înconjurător, întrucât o data cu startul competiției organizatorii lansează și provocarea de a face din Iași un oraș al bicicletelor cu un mediu mai curat. Pentru mai multe informații cu privire la regulament, înscriere sau trasee, accesați site-ul http://goldenrunner.ro/, precum și pagina de facebook:                 https://www.facebook.com/runner.golden.7?ref=tn_tnmn.

1 COMMENT

  1. Impreuna cu colegii de la fostul Bikersteam,suntem prezenti la Iasi. Tataia Rock va fi prezent la tura lunga de la mtb iara a doua zi,pe circuit in Copou. O bere,doua,vom bea impreuna cu Alex Ciocan la Andreea- Iulia Crivoi acasa,dupa cursa mtb. Cam curajos mosu…sa nu-mi fie dedeochi !

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.