Triathlon Challenge Mamaia 2013-500

Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est,va fi o ediție aniversară care va avea loc în data de 7 septembrie 2013. Cu un concept reinventat, fresh, care va aduce un plus semnificativ de spectacol și siguranță, de competitivitate și distracție, de briza și viteză, organizat la cele mai înalte standarde internaționale.

Triathon Challenge trece bariera de 5 ani  și organizatorii doresc sa ducă provocarea la un nou nivel. „O să înotați, pedalați și alergați în cadrul unei competiții prietenoase, care o sa va dea ocazia să vă testați limitele, îndemânarea și voința, încărcându-vă totodată cu o doza sănătoasă de voie bună și mișcare în aer liber.
Va fi o competiție sportivă de masa, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilități, mici și mari întreprinzători, manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului și ai mișcării în general.

Organizatorii au pregătit 5 noutăți pentru acestă ediție = 5 motive în plus pentru a vă rezerva data de 7 septembrie și a veni la mare:
1. TRASEU NOU – traseul pentru proba de alergare va fi separată de traseul pentru proba de ciclism; pentru un plus de siguranță, viteză, confort și spectacol. Proba de ciclism va fi spre Constanța, proba de alergare spre Năvodari.
2. Starturi separate pentru fiecare proba în parte: ora 9:00 SuperSprint, ora 9:15 Sprint, ora 10:15 Olimpic, ora 12:15 Elite + Internațional
3. Video Wall Led – poziționat la capătul probei de bicicletă, înspre Zona de tranziție; va permite concurenților să vizualizeze timpul pe fiecare tură și numărul de ture parcurse.
4. Va exista un singur punct de acces în/din zona de tranziție pe probă. Aceasta va fi mai spațioasa, zona de Finish la fel, iar spectatorii și fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru încurajări și fotografii.
5. La tura de alergare se va trece prin zona de start/finish pentru un plus de spectacol.

Informații despre ultimele noutăți găsiți pe site-ul concursului: http://www.trichallenge.ro/7-septembrie-triathlon-challenge-mamaia-editia-a-v-a-reloaded/

Inscrierile sunt în toi iar până acum au fost ocupate deja peste 200 de locuri. La 1000 de locuri ocupate, înscrierile se închid. Lista concurenților înscrisi poate fi vizualizată aici, iar formularul de inscriere poate fi accesat aici.
Probele rămân aceleași. Accesibile pentru oricine, indiferent de vârstă și de pregătire. Concursul este ideal pentru a încerca primul triatlon, prin proba supersprint (pe distanțe foarte scurte, special gândite).

Proba olimpică & ștafetă olimpică – 1500m înot + 36 km ciclism + 10 km alergare
Proba sprint & ștafetă sprint – 750m înot + 18 km ciclism + 5 km alergare
Proba supersprint – 400m înot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare

Company TriChallenge – primul triatlon din Romania dedicat exclusiv companiilor www.trichallenge.ro/companytri
Dacă faceți parte dintr-o companie, instituție sau ONG, puteți să vă înscrieți la o categorie special creată – Triatlonul corporate. Aici am pregătit atât o secțiune individuală (cu probe pe distanța sprint și supersprint), cât și una de ștafetă (pe distanța sprint), ambele beneficiind de clasament și premiere separată.
Sensul acestui gen de eveniment pentru o companie este de a crea relații interumane într-un alt mediu decât cel din birou și de a suda echipe care să lucreze împreună pentru un obiectiv comun. Peste acestea se adaugă spiritul sportiv și cel de fairplay, activând o puternică latură de competitivitate.
Organizatorii vă așteaptă la Mamaia, pe 6-7 septembrie!
Este un eveniment cu tradiție, marca smartatletic și face parte din Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013 (ultima etapă).

poster trichallenge 2013-500

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.