f

Se implinesc 18 ani de la aparitia primului model Heckler de la Santa Cruz. Pentru a sarbatori majoratul, Heckler a primit o noua infatisare, a opta de cand s-a nascut.

Santa Cruz Heckler a împlinit 18 ani 2

Principala schimbare adusa noii versiuni sunt rotile de 27,5“. Geometria a fost si ea modificata, cu un tub superior mai lung si un unghi mai mic la tubul frontal. Si furca spate a suferit o schimbare, dropout-urile permitand acum montarea unui ax de 142x12mm. Bicicleta primeste o bila neagra deoarece nu are ascuns prin cadru cablul pentru tija telescopica. Are doar ghidaje exterioare pentru orice tija tip dropper. Desi din fabrica vine cu angrenaj triplu, cadrul prezinta si suport ISCG05 pentru alte tipuri de angrenaje si protectii.

Santa Cruz Heckler a împlinit 18 ani 3

Heckler va fi disponibil din luna august in doua culori, bleu si negru. Cadrul se fabrica din aluminiu in patru marimi, de la S la XL. Pretul unei biciclete complete incepe de la 2600 de dolari, iar cadrul costa 1300 dolari. Greutatea unui cadru marime M cu tot cu shockul Fox Float CTD este de 3kg. Cursa suspensiei spate este de 150mm, iar tubul monoblocului are latimea de 73mm si este filetat. Producatorul ofera 5 ani de garantie , iar pentru rulmenti, garantie pe viata.

Santa Cruz Heckler a împlinit 18 ani 4

Santa Cruz Heckler a împlinit 18 ani 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.