Fulcrum XLR35 roti cu profil de 35mm

Din gama de roti de la Fulcrum lipseau cele cu profil de 35mm. Cu XLR35 aceasta lipsa a fost suplinita, noile roti intregind gama Racing Speed.

Jantele de 35mm nu au nimic in comun cu cele de 50mm cum s-ar crede, ci au fost dezvoltate de la zero. Desi au profilul mai mic, rezistenta este la fel de mare ca la cele cu profile mai mari. Aceste caracteristici au fost posibile datorita noii constructii din straturi de carbon.

Rotile sunt doar pentru anvelopa tip baieu, iar butucul spate este compatibil doar cu pinioane Shimano si Sram. Setul de roti cantareste 1230 de grame, 530 roata faţă si 700 cea din spate.  Franarea a fost imbunatatita datorita noii metode de slefuire a jantei. Procedeul de slefuire numit 3Diamant se realizeaza cu unelte speciale cu varful diamantat. Impreuna cu sabotii speciale, puterea de franare va creste in orice conditii, inclusiv pe ploaie. In plus nu mai e nevoie de perioada de rodare a sabotilor.

Racing Speed XLR35 vor fi disponibile in doua variante. Varianta cu rulmenti CULT si butuci de carbon va costa 3279 de dolari iar varianta cu rulmenti ceramici si butuci de aluminiu va costa 2399 de doari

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.