Biciklisticcka trka Beograd 03m

Rutierul Tuşnad Cycling Team, Ivan Stevic, a câştigat, duminică 16 iunie a.c., Turul Serbiei, după o evoluţie constantă care i-a permis să păstreze tricoul galben timp de două zile consecutiv. De asemenea, Tuşnad Cycling Team s-a clasat pe primul loc în această competiţie, fiind primul tur în afara ţării câştigat de echipa harghiteană.

În etapa a 6-a, cea de duminică, desfăşurată pe un traseu de 127, 7 kilometri, între Mitrovica şi Belgrad, Ivan Stevic s-a clasat pe locul 5, iar graţie rezultatelor bune şi constante din celelalte etape a câştigat Turul Serbiei. Ivan cunoaşte foarte bine această competiţie, pe care a mai câştigat-o în anul 2011.

De asemenea, în urma rezultatelor bune ale celorlalţi componenţi ai echipei, Tuşnad Cycling Team a reuşit să câştige Turul Serbiei, fiind pentru prima dată când este învingătoare într-o cursă disputată în străinătate.

Biciklisticcka trka Beograd 07m

Liderul echipei, campionul paralimpic Eduard Novak, a declarat că a fost o cursă grea, aproape imposibil de controlat şi a ţinut să-i evidenţieze, pe lângă Ivan Stevic şi pe rutierii Sergio Carrasco şi Sergiu Cioban, care au lucrat foarte mult pentru echipă.
”Cred că este cea mai mare victorie a echipei de la înfiinţarea ei, fiind primul tur pe care îl câștigăm în afara ţării. A fost un pluton foarte compact, cursa fiind îngreunată de faptul că au avut voie să concureze numai cinci ciclişti pe echipă şi a fost aproape imposibil de controlat. Am primit puţin ajutor şi din partea echipei naţionale a Serbiei, ţinând cont că Ivan Stevic este din această ţară. În afara de Stevic, care merită toate laudele, vreau să-i evidenţiez şi pe Carrasco şi Ciobanu care au lucrat foarte mult pentru echipă. Consider că doar prin devotamentul cicliştilor faţă de echipă am reuşit să păstrăm două zile la rând tricoul galben şi am câştigat această cursă, la care au participat 25 de echipe, reprezentând 18 naţiuni”, a declarat Eduard Novak.

Cea de-a 53 ediţie a Turului Serbiei s-a desfăşurat pe un traseu total de 840 km, împărţiţi în şase etape, la start fiind prezenţi peste 125 de ciclişti din 25 de echipe.

1 STEVIC 6

ivan stevic

1 COMMENT

  1. Bravo, Ivan ! Felicitari !!! Si bravo TUSNAD CYCLING TEAM ! Suntem foarte mandri de voi ! Tineti-o tot asa, baieti! Cel putin tot asa 🙂

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.