Şaua Cambium - Brooks renunţă la piele 1

Dupa decenii intregi in care a produs mii de şei de piele, firma englezeasca Brooks a fabricat o şa din alt material. Cambiare inseamna schimbare, iar şaua Cambium este o mare schimbare facuta de Brooks.

Şaua Cambium - Brooks renunţă la piele 2

Gama Cambium cuprinde o serie de şei fabricate din cauciuc natural vulcanizat. Forma de cauciuc este acoperita cu un strat de bumbac, iar deasupra este amplasat un strat impermeabil si antiuzura. Datorita cauciucului moale si flexibil şaua este extrem de confortabila, mulandu-se dupa bazinul posesorului inca de la prima folosire. Cauciucul este foarte rezistent, chiar indestructibil, se lauda cei de la Brooks. Şaua nu necesita intretinere si este rezistenta la apa si la alte intemperii. Şinele sunt din otel inoxidabil, fixate in elemente de aluminiu.

Şaua Cambium - Brooks renunţă la piele 3

Pentru a celebra lansarea noii game, a fost creata o editie limitata ce cuprinde primele 1000 de şei vandute. Aceste şei vor fi inscriptionate cu numere de la 1 la 1000 si se vor vinde la un pret mai mare. Mai exact modelul Cambium C17, deoarece modelul C17s, dedicat femeilor, va cuprinde doar 200 de şei editie limitata.

Şaua Cambium - Brooks renunţă la piele 4

C17 seamana cu celebrul model B17, doar cu linie putin mai agresiva, adaptata curselor. Modelul C17s este mai scurt pentru a se potrivi mai bine anatomiei feminine. In curand va fi lansat si modelul C15, o şa speciala pentru concursuri.

Şaua Cambium - Brooks renunţă la piele 5

Modelul C17 are o lungime de 283mm, latimea de 162mm, inaltimea de 52mm si o greutate de 415g. Saua pentru fete C17s este ceva mai scurta si implicit mai usoara, cu o lungime de 265mm si greutate de 405g. Ambele costa 145 de lire sterline, dar doar primele 1000 de modele barbatesti si primele 200 de modele femeiesti. Dupa epuizarea acestora, urmatoarele se vor vinde cu 125 de lire.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.