mad fiber 2.0 spate

Mad Fiber și-au actualizat roțile lor unice din carbon. Au revizuit modul de dispunere al spițelor la roata din spate, acestea intersectându-se la nivelul jantei, pentru a crește puterea radială și laterală a roții.

mad fiber 2.0

Noile roți, ce au fost construite printr-o metodă unică, au 12 spițe sub formă de lamă din carbon  pentru roata din față și 18 pentru cea din spate. Păstrează jantele de 60/66mm față/spate și vor fi disponibile atât în varianta tubulară, cât și clincher. Greutatea este de 1080g pentru cele tubulare și 1250g pentru varianta clincher. 

mad fiber 2.0 janta

Cei de la Mad Fiber au mai făcut câteva schimbări. Cea mai importantă este construirea unui butuc compatibil cu 11 viteze, o veste bună pentru cei care folosesc cele mai noi grupuri de la Shimano, SRAM și Campagnolo. Noul butuc va fi compatibil în continuare și cu casete de 10 pinioane și chiar 8 sau 9 în unele cazuri.

mad fiber 2.0 butuc

Prețul a fost stabilit la 2975$ pentru modelul cu rulmenți din oțel și 3199$ pentru cel cu rulmenți din ceramică. 

mad fiber 2.0 QR

sursa: road.cc

1 COMMENT

  1. waw … unde vor ajunge cu tehnologia pentru cursiere numai Dumnezeu stie, cred ca in maxim 10 ani vor pe sosea numai cursiere de minim 4kg si maxim 6 kg. Cu aceste roti de 1080 grame + cadru de 800 grame + restul componentelor = 4kg. Cred ca la batranete imi voi cumpara o cursiera ce va avea aceasi greutate ca a bidonului cu apa de pe cursiera.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.