Weekend-uri cu concursuri de top

Vremea ploioasă a trecut și odată cu soarele se apropie și datele la care se vor desfășura mai multe concursuri de MTB care au devenit un fel de clasice ale calendarului competițional autohton.

BRAȘOV XCM – Triada MTB 2013 este evenimentul care deschide seria de 3 concursuri organizate de ProCycling.

După seria din 2012, cu evenimente organizate la Târgoviște, Brașov și Sibiu, în 2013 Triada începe la Brașov, pe un traseu care va pune din nou la încercare determinarea concurenților.

La Brașov XCM înscrierile online s-au încheiat dar mai aveți posibilitatea să vă înscrieți la acest eveniment în data de 22.06.2013, la Race Office.

 

SURMONT MTB CHALLENGE 2013 este un concurs care în ultimii 2 ani a fost sold out, locurile fiind ocupate de fiecare dată cu o săptămână înainte de start.

Evenimentul de la Azuga este organizat de Surmont și mai aveți ocazia să vă înscrieți online până în date de 23.06.2013, După această dată vă mai puteți înscrie numai la Surmont Store, unde trebuie să achitați o taxă mai mare.

 

KING OF THE MOUNTAIN 2013 este singurul eveniment organizat exclusiv de Ciclism.ro.

Ajuns la a 3-a ediție KOM 2013 vă oferă posibilitatea de a alege între două trasee, unul de offroad și unul de șosea.

Peste 140 de persoane sunt înscrise în acest moment, termenul limită fiind 06.07.2013.

 

Sperăm că evenimentele prezentate mai sus vor fi organizate la același standard ca și în anii trecuți și că participanții vor avea ocazia să participe la niște concursuri frumoase.

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.