GT Force

Având puține lucruri în comun cu predecesorul său, cadrul Force este construit exclusiv din carbon. Noul design este mai plăcut, dispune de sistemul i-drive, iar bicicleta a fost optimizată cu roți de 27,5in.

GT Force #2

Procesul de producție a implicat mult timp petrecut în cercetarea stilurilor de pedalat din diferite discipline și preferințele cicliștilor în această privință. Astfel, cei de la GT au regândit modul de construcție a bicicletelor pentru a se potrivi mai bine cu preferințele rutierilor. Cadrul Force are un front center mai lung, în timp ce pipa de 60mm va rămâne la toate mărimile.

GT Force #3

Modificările aduse geometriei sunt radicale față de modelele precedente. Noul unghi dintre head tube și top tube are 67,2°, iar wheelbase-ul are 116,2cm. Două dintre modelele Force sunt echipate cu furci Fox 34 Float CTD, în timp ce varianta cea mai ieftină primește o furcă RockShox Revelation.

GT Force #4

Chiar dacă riscă să nemulțumească ceva cicliști, cei de la GT au hotărât să monteze un angrenaj Shimano cu 3 foi (40/30/22D). Frânele sunt furnizare de Formula. 

GT Force #6

Pe noul model Force debutează Angle Optimized Suspension, noul sistem al celor de la GT care mai păstrează câteva lucruri de la generația precedentă.

Cadrul are o greutate de 2,89kg, bicicleta completă cântărește în jur de 13,3kg.

GT Force #7

sursa: bikeradar.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.