Acasă ANTRENAMENT Alimentație și sănătate Builder’s – Batoane proteice de la Clif

Builder’s – Batoane proteice de la Clif

0

Builder's - Batoane proteice de la Clif

Batoanele Builder’s contin acum o cantitatea mai mare de proteine. Se fabrica in trei marimi, cu 10, 20 si 30 de grame de proteina pe baton. Potrivite pentru orice buzunar, orice apetit si orice gust, batoanele vin cu o varietate de arome. Desi multe alte sortimente nu au un gust prea grozav, Clif ne rasfata cu arome de ciocolata, ciocolata cocanta, ciocolata cu menta, ciocolata cu unt de alune, prajitura cu crema, alune crocante, migdale, vanilie si alte cateva.

Batoanele cu 10g de proteina se vand la pachet de 10 bucati pentru 10 dolari pachetul. Batoanele de 20 de grame costa 2 dolari bucata, iar cele de 30 grame costa 2,7 dolari bucata. Pe langa supracantitatea de proteine mai contin carbohidrati, vitamine si minerale. Nu contin indulcitori artificiali si grasimi trans.

Se crede ca metabolismul uman nu poate digera 30 de grame de proteina la o singura masa. Atunci de ce sa dam bani pe un astfel de baton, daca proteina nu se poate asimila? In primul rand conteaza calitatea si tipul proteinelor. Unele proteine se digera si se absorb in cateva minute, iar altele in cateva ore. Builder’s contin un mix de trei tipuri diferite de proteine cu rate diferite de absorbtie. Proteinele din zer sunt asimilate foarte rapid alimentand instant muschii cu aminoacizii de care au nevoie. Urmeaza proteinele din soia, ce se absorb mai lent si la final caseina ce se asimileaza cel mai greu. Astfel, un baton poate alimenta muschii pentru mai multe ore, mentinand energia la un nivel constant.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version