ProTaper Carbon SL - Ghidoane şi tije de la Hayes 1

Tocmai a avut loc lansarea oficiala a noii game de ghidoane de carbon de la Hayes. Denumite ProTaper Carbon SL, ghidoanele se incadreaza in categoria de varf, avand o greutate mica si o rezistenta mare. In plus a fost lansata si o noua tija de şa cu aceleasi caracteristici de top.

ProTaper Carbon SL - Ghidoane şi tije de la Hayes 2

Constructia ghidoanelor beneficiaza acum de o noua inovatie. In interior se introduce sub presiune o spuma poliuretanica ce preseaza puternic peretii, storcand toata rasina in exces si comprimand straturile de carbon. Astfel se obtin pereti mai subtiri, dar mai densi, cu o rezistenta comparabila cu ghidoanele mai groase.

ProTaper Carbon SL - Ghidoane şi tije de la Hayes 3

Ghidoanele se fabrica in trei modele, toate cu lungimea de 720mm dar cu rise diferit. Primul model este drept, iar celelalte doua sunt ridicate, unul cu 12,7mm si celalalt cu 25,4mm. Toate sunt inclinate cu 4° in sus si 8° in spate. Capetele sunt marcate si numerotate din 10 in 10mm pentru a putea fi taiate usor si precis.

ProTaper Carbon SL - Ghidoane şi tije de la Hayes 4

Greutatile aratate de cantarul electronic sunt urmatoarele 171g ghidonul drept, 183g ghidonul low rise si 186g cel high rise. Aceste greutati sunt comparabile cu cele ale altor modele de top de aceeasi lungime.

ProTaper Carbon SL - Ghidoane şi tije de la Hayes 5

Tija SL este construita integral din carbon, cu exceptia suruburilor. Suportul pentru sine are o intaritura pentru un suport si o stabilitate crescute. Tijele se fabrica in trei grosimi diferite 27,2mm, 30,9mm si 31,6mm. Lungimea poate fi de 350 sau 400mm. Pe cantar tija de 31,6mm arata 232 de grame.

Toate produsele vor fi disponibile incepand din august 2013 la preturi incepand de la 180 de dolari.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.