Ringtool - cel mai compact multitool 1

Toata lumea are agatat la chei un breloc, un desfacator de sticle, o amuleta sau o jucarie. De ce nu am agata un multitool? Acum s-ar putea sa avem aceasta ocazie deoarece o unealta in forma de inel sta gata sa intre pe piata.

Ringtool - cel mai compact multitool 2

Ringtool este o idee geniala, o unealta care trebuia inventata de mult. Mica, usoara, compacta, incape in orice buzunar si te poate salva de multe probleme. Inelul are pe margini 9 bituri, iar ca bonus poate fi folosit si pentru desfacerea sticlelor. Se poate folosi la majoritatea reglajelor, fara a avea pretentiile unui multitool complex si serios. Este construit din otel calit si inoxidabil si este garantat pe viata.

Ringtool - cel mai compact multitool 3

Se pare ca vor fi disponibile mai multe variante deoarece preturile estimate vor fi intre 25 si 40 de dolari. Inelul de baza va cuprinde inbusuri de 3, 4, 5, 6 si 8mm, surubelnita dreapta si in cruce, torx de 25 si desfacator de sticle. Nu se stie sigur daca va fi inclus si un inbus de 2 sau 2,5mm dar cu siguranta va exista o varianta cu cheie pentru nipluri. Exista si posibilitatea atasarii unor bituri suplimentare, chei tubulare si alte extensii. In mai putin de o luna vom afla si restul detaliilor.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.