Launchpad - pedale de magneziu superînguste 1

Compania Launch Components a lansat un nou tip de pedale, foarte usoare, inguste si frumoase. Denumite Launchpad, pedalele se fabrica in doua variante, cu corp de magneziu si cu corp de aluminiu.

Launchpad - pedale de magneziu superînguste 2

Pedalele Launchpad sunt dedicate curselor de downhill, dar sunt suficient de usoare si pentru XC sau alte discipline montane. Corpul este fabricat pe freze computerizate dintr-o singura bucata de material. Platformele au dimensiunea de 120x100mm si au o forma usor concava pentru a se aseza mai bine pe talpa piciorului. Pe laterale sunt infiletati 8 pini, doi cate doi, iar in capat inca unul. Pinii se pot schimba foarte usor fiind infiletati prin partea din spate cu un inbus de 3mm. In cazul unor lovituri pinii sunt proiectati sa se rupa, salvand pedala, iar la nevoie se pot inlocui cu suruburi M4.

Launchpad - pedale de magneziu superînguste 3

Launchpad Magnezium se invart pe trei rulmenti normali, iar Launchpad Aluminium foloseste un tip de rulment din material compozit. Axul este conic, mai gros in partea din interior pentru a creste rigiditatea. Tratamentul cu nitrat de titan aplicat axului ii ofera o mare duritate plus rezistenta la coroziune.

Launchpad - pedale de magneziu superînguste 4

Launchpad Mg cantaresc 300 de grame si costa 170 de lire sterline, iar Launchpad Al au 367 grame si costa 140 de lire. Ambele produse se pot comanda de pe site-ul firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.