Furcă de carbon ultralight pentru Fatbike 1

Producatorul Borealis continua sa fabrice noi piese de carbon pentru Fatbike. Noua furca dedicata rotilor groase se numeste FF1 si este cea mai usoara in domeniu.

Furcă de carbon ultralight pentru Fatbike 2

Fat Fork 1 este construita in intregine din carbon, inclusiv gatul si are o greutate de 575 de grame. Deocamdata nu are rival la categoria Fatbike, dar sa asteptam reactia concurentei. Gatul furcii este conic, 1,5in la baza si 1,125in in partea superioara. Are doar suport PM pentru frana disc ce se potriveste doar cu butucul proprietar. Pentru a se putea folosi cu alti butuci e nevoie de un adaptor pentru disc. Prinderea rotii se face cu un ax Thru Axle de 15mm, ceea ce asigura bicicletei o mare stabilitate si rigiditate. Suporta doar butuci dedicati, cu o latime de 135mm. De la ax la coroana are o lungime de 468mm iar intre brate incape orice anvelopa de pana la 5in.

Furcă de carbon ultralight pentru Fatbike 3

Impreuna cu furca se livreaza si axul special ce cantareste 94 de grame. Axul Thru Axle este special conceput pentru furca FF1 facilitand o prindere rapida si sigura. Furca se vinde separat la un pret de 449 dolari, iar butucul de fata costa 149 dolari.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.