Urban Factor - o electrică clasică 1

Majoritatea bicicletelor electrice au un aspect mai retro, batranesc, lucru nu tocmai agreat de generatiile noi. Producatorul german Urban Factor a ales o cale mai populara, bicicleta lor electrica avand alura unui Single Speed clasic.

Urban Factor - o electrică clasică 2

Cadrul de otel cu toptube orizontal, furca rigida si ghidonul cu rise mic dau acestei biciclete un aspect sobru si stilat. Doar de aproape iti poti da seama ca e o bicicleta electrica. Motorul incorporat in butucul din spate are o putere de 250 de wati la 24 de volti. Transmisia este cu o foaie si un pinion, motorul ajutand ciclistul pe eventualele pante.

Urban Factor - o electrică clasică 3

Cel mai interesant aspect il constituie bateria ce este amplasata intr-o gentuta de piele in spatele şeii. Alti producatori amplaseaza bateria intre barele cadrului sau pe portbagaj, ocupand locuri utile. Bateria se poate demonta rapid atunci cand nu se doreste folosirea motorului, sau pentru reincarcare. Se poate reincarca chiar si pe bicicleta sau se poate alimenta la orice priza din camera. Cu o autonomie de aproape 50 de kilometri si o viteza de maxim 25km/h, Urban Factor este o bicicleta ideala pentru oras.

Urban Factor - o electrică clasică 4

E-bike-ul este dotat cu angrenaj Sugino, manete Cane Creek si frane Tiagra. Rotile au jante Rigida si anvelope Halo Courier iar cadrul din otel este atent prelucrat si finisat. Greutatea totala de 17,6kg este destul de mica pentru un e-bike. Pretul bicicletei este de 2490 de euro si se poate comanda de pe site-ul firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.