SpurCycle - Manşoane din inele colorate 1

O idee foarte interesanta si originala pentru infrumusetarea ghidonului vine din partea companiei SpurCycle. Este vorba de o serie de inele elastice, divers colorate, ce se monteaza unul cate unul pe ghidon. Astfel oricine isi poate crea simplu si usor o pereche de mansoane personalizate, asortate cu bicicleta sau echipamentul.

S

Inelele sunt facute dintr-un material moale si elastic, dar ferm si rezistent. Se murdareaste greu si se curata usor, se monteaza si se demonteaza in cateva secunde. Sunt disponibile intr-o mare varietate de culori ce se pot combina intr-o infinitate de modele.

SpurCycle - Manşoane din inele colorate 3

In mod normal se folosesc sapte inele pentru a forma un manson, dar cei cu mainile mai mari sau mai mici pot folosi opt sau sase. Sunt compatibile si cu schimbatoarele rotative, caz in care e nevoie doar de patru inele pentru fiecare manson. Odata cu inelele se livreaza si doua dopuri pentru capetele ghidonului, ce tin mansoanele presate. Se potrivesc pe orice ghidon sau chiar pe coarne.

SpurCycle - Manşoane din inele colorate 4

Pretul unui singur inel este de 1,25 dolari indiferent de culoare iar setul de dopuri este 4 dolari. Pentru doua mansoane complete pretul total ar fi 22 de dolari, un pic cam scump dar totusi acceptabil. E personal as renunta la dopuri ca se pot inlocui cu altceva si as comanda doar sase perechi de inele ca am palmele mai mici.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.