Wilier Cento 1 Air

Cei de la Wilier au prezentat prima lor bicicletă aero, ce va fi inclusă în gama de biciclete pentru 2014. Italienii spun că noua bicicletă îmbină caracteristicile de rulare ale modelului Cento 1 SR cu cele aerodinamice ale cadrului de contratimp Twinblade.

Wilier Cento 1 Air #6

Tuburile cadrului sunt modelate cu tehnologia Kamm pentru a reduce frecarea cu aerul, iar furca este integrată. Stay-urile spate sunt și ele concepute pentru a fi eficiente aerodinamic, la fel ca și tija de șa și clema acesteia.

Wilier Cento 1 Air #5

Cadrul este construit în jurul bottom bracket-ului supradimensionat BB386 Evo și are chainstay-urile asimetrice, ideea din spatele acestora fiind maximizarea eficienței. 

Wilier Cento 1 Air #4

Geometria este aproape identică cu cea a modelului Cento 1 SR, deci este o bicicletă orientată către curse. Versiunea L are o distanță de 554mm între BB și partea superioară a head tube-ului pe verticală și 391,5mm pe orizontală.

Cadrul va fi disponibil în 6 mărimi începând cu luna septembrie. Prețurile nu au fost încă dezvăluite de către cei de la Wilier.

Wilier Cento 1 Air #2

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.