Brodie Monster - Monstrul canadian 1

Producatorul canadian Brodie a inceput sa-si prezinte linia de biciclete pentru anul 2014. Prima piesa dezvaluita se numeste Brodie Monster, una din cele mai versatile biciclete create vreodata.

Brodie Monster - Monstrul canadian 2

Cadrul fabricat din tuburi de CrMo 4130 este imperecheat cu o furca rigida din aluminiu 7075. Monster suporta doar frane disc si dupa preferinta se poate transforma in trei biciclete diferite. Varianta de baza este un Monstercros cu roti de 28in pe care se pot pune si cele mai late anvelope. Datorita dropout-urilor culisante se poate transforma intr-un MTB rigid si SingleSpeed. Iar a treia infatisare este sub forma de MTB cu roti de 27,5in si furca cu suspensie de 100mm.

Brodie Monster - Monstrul canadian 3

In varianta de cros bicicleta se poate folosi pentru oras, naveta sau chiar touring, deoarece cadrul si furca sunt prevazute cu o sumedenie de gauri filetate, numai bune pentru montat aripi, portbagaje, bidoane si alte accesorii.

Brodie Monster - Monstrul canadian 4

Cadrul se fabrica in trei marimi – S, M si L toate in culoarea Metallic Green Slime. Echiparea este medie din Gama Shimano Tiagra si Deore. Franele sunt pe disc cu etriere mecanice Hayes CX5, rotile au jante Sun Inferno 23, butuci Shimano Deore si anvelope Clement Xplor MSO. Angrenajul Tiagra cu foi de 30/39/50 de dinti merge impreuna cu grupul de 10 pinioane 12-30. Manetele si schimbatoarele sunt tot Shimano Tiagra, iar pedalele sunt Shimano 505 SPD.

Brodie Monster - Monstrul canadian 5

Pretul bicicletei Brodie Monster este de 1700 de dolari si va fi disponibila din luna octombrie a acestui an.

Brodie Monster - Monstrul canadian 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.