tony-martin-turul-frantei-2013-etapa-11Tony Martin (Omega Pharma-Quick Step) s-a impus în etapa a unsprezecea a Turului Franţei 2013, un contratimp individual organizat între Avranches şi faimosul Mont-Saint-Michel. Martin a parcurs cei 33 km în 36 minute şi 29 secunde. Purtătorul tricoului galben, Chris Froome (Sky) a încheiat ziua al doilea la doar 12 secunde de învingător. A treia treaptă a podiumului etapei a fost ocupată de Thomas De Gendt (Vacansoleil-DCM) care încheiat etapa la 1’01” de Martin.

Primele trei poziţii la general au rămas neschimbate, dar Froome şi-a mărit avansul la 3’25” de Alejandro Valverde (Movistar) şi 3’37” de Bauke Mollema (Belkin Pro Cycling). Alberto Contador (Saxo-Tinkoff) a urcat pe locul patru la 3’54” de Froome, cu coechipierul său Roman Kreuziger pe locul cinci.

Cadel Evans (BMC) putem spune că a pierdut şansa la podium aflându-se la 6’54” distanţa de lider. Andy Schleck (RadioShack-Leopard) a făcut cursa sa obisnuită de contratimp, iar la general se afală pe locul 17 la 8’32”.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.