Ghidaj de carbon de la cSixx 1

Cand ne gandim la un ghidaj pentru lant ne imaginam ceva masiv, solid si rezistent la lovituri, iar carbonul parca nu prea se potriveste. Totusi, exista un ghidaj din carbon dedicat bicicletelor de downhill care a reusit sa treaca toate testele.

Ghidaj de carbon de la cSixx 2

Ghidajul de carbon al celor de la cSixx este destul de complex si dificil de instalat si reglat. Dupa ce este instalat corect, ghidajul isi indeplineste functia perfect. Partea exterioara este dublata de un strat de kevlar ce suporta cu succes orice lovitura si abuz. Testele repetate facute pe teren nu au reusit decat sa zgârie lacul de pe suprafata.

Ghidaj de carbon de la cSixx 3

Rotita de ghidaj din poartea de jos este din aluminiu si se misca foarte silentios si fara frictiune notabila. Chiar si in conditii umede cu noroi gros si lipicios, ghidajul cSixx continua sa lucreze normal. In mod normal noroiul si mizeria sunt eliminate rapid, insa chiar daca se acumuleaza intre foaie si protectie, tot nu ii perturba buna functionare.

Ghidaj de carbon de la cSixx 4

Nu in ultimul rand trebuie sa mentionez aspectul si finisarea ce sunt de nota 10! Cea mai usoara varianta a acestui ghidaj cantareste doar 150 de grame, putand sa ajunga pana la 185 de grame in functie de marimea foii. Pretul se invarte in jurul sumei de 150 de lire sterline.

Ghidaj de carbon de la cSixx 5

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.