Agrenajul Ciamillo Gravitas - versiunea 3a

Angrenajul Ciamillo Gravitas este unul din cele mai usoare si mai rigide din intreaga lume. Producatorul Ted Ciamillo vrea sa fie cel mai bun asa ca a continuat sa-si imbunatateasca produsul.

Varianta a III-a a angrenajului Gravitas beneficiaza de o rigiditate mai mare si ramane la fel de usor. Mai precis, bratele cu tot cu ax si prinderile pentru foi cantaresc impreuna 395 de grame. Fata de versiunea anterioara, V3 are pe capetele bratelor o piesa mai lunga din aluminiu. Modificarea capetelor de aluminiu de la 25 la 41 de milimetri are ca rezultat o rigiditate imbunatatita si o rezistenta crescuta. Alta modificare a fost facuta suruburilor ce fixeaza capetele de aluminiu pe tuburile de carbon. Acum aceste suruburi sunt facute din doua piese ce se infileteaza una in alta din directii opuse. Producatorul afirma ca aceste modificari au dublat rigiditatea bratelor.

Agrenajul Ciamillo Gravitas - versiunea 3b

Bratele de 172,5mm cantaresc 395 de grame, iar cele de 175mm – 415 grame. Angrenajul este oferit in doua variante coloristice, cu piesele de aluminiu in negru sau alb, iar tuburile de carbon raman negre. Pentru negru s-a folosit anodizarea, in timp ce albul este obtinut prin vopsire electrostatica. Se fabrica in mai multe modele, cu spider compact sau standard, si diverse axuri – BSA24, BSA30, BBright si BB30.

Pretul ramane acelasi, 900 de dolari pentru angrenajul negru si 950 dolari pentru bratele vopsite in alb.

Agrenajul Ciamillo Gravitas - versiunea 3c

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.