Intâlnirea ciclism.ro, ediţia a VI-a 1

Vineri, 12 iulie 2013 a fost prima zi a intalnirii, ziua in care ciclisti din toate colturile tarii aveau sa se adune in acelasi loc. Dupa patru zile de pedalat urmau (pentru mine cel putin) trei zile de rasfat si socializare cu prietenii si colegii ciclisti.

Intâlnirea ciclism.ro, ediţia a VI-a 2

Cate unul, cate doi si chiar in grupuri mari, ciclistii incep sa soseasca si sa roiasca prin camping. Toti cauta locuri bune de cort, unii vor sa stea mai retrasi, altii vor sa fie in centrul atentiei. Apar cicloturisti incarcati de bagaje, masini cu suporturile pline de biciclete, vad numere auto din toata tara. Ma intalnesc cu prieteni vechi, leg prietenii noi, atmosfera e foarte placuta si relaxanta. Tot campingul e numai al nostru, asa ca la intrare improvizez o bariere, pun afise si inalt steagul firmei.

Intâlnirea ciclism.ro, ediţia a VI-a 3

Vremea este in continuare calduroasa, cu vant slab si usoare urme de nori. Tot weekend-ul se anunta la fel de favorabil, si din cate tin minte la nici o intalnire ciclism.ro nu a plouat serios. Se pare ca Ovidiu are pile pe la Meteorologie! Nu pierd ocazia sa testez toate bicicletele pe care imi cad ochii. Multumesc colegilor care au avut incredere si bunavointa sa-mi imprumute bicicleta pentru un scurt test. Am ramas extrem de impresionat de S-Work-ul cu suspensie Brain, de un 29er cu furca DTSwiss, de o cursiera de carbon si de cele doua trike-uri ale colegilor din Fălticeni.

Intâlnirea ciclism.ro, ediţia a VI-a 4

Ovidiu a venit de doua ori sa aduca echipamentele strategice, dozatorul pentru bere, stegul firmei, banda de marcaj si cateva scaunele. Nu a fost nevoie de pavilioane si umbrare deoarece in mijlocul campingului era o scena inalta din beton si cu acoperis de lemn. Pana seara campingul aproape s-a umplut, nici nu mai stiam la cine sa ma duc si pe cine sa salut. Am servit cina la restaurantul cabanei Curmătura Ştezii, ce era situat vis-a-vis de camping. Ciorba insotita de smantana si ardel iute a fost buna ca la mama acasa.

Intâlnirea ciclism.ro, ediţia a VI-a 5

Punctul culminant l-a constituit sosirea grupului vesel din Deva, compus din colegul nostru Radu impreuna cu familia si prietenii. Ca in fiecare an, cum apar ei, cum incepe sa rasune muzica si sa curga bautura. Campingul semana cu o baza militara, cu zeci de lanterne ale caror raze se intersectau prin aer, focuri de tabara, masini, motociclete si biciclete ce isi cautau locul si multi oameni ce strigau si fluierau. Nici nu imi amintesc cand si cum m-am dus la culcare. Stiu ca m-am trezit pe la 3 noaptea si inca mai erau cativa insomniaci in jurul focului.

Intâlnirea ciclism.ro, ediţia a VI-a 6

Intâlnirea ciclism.ro, ediţia a VI-a 7

Va urma…

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.