Lazer Ultrax, o cască cu reglaj automat 1

Lazer Ultrax este o casca pentru MTB cu cateva caracteristici utile si interesante. Primul lucru ce atrage atentia este sistemul de strangere automat, numit Autofit.

Este o casca usoara, de 336 de grame si e bine aerisita graţie celor 23 de gauri de ventilatie. Pe interior are un sistem brevetat de Lazer, si anume RBS – Rigidity Brace System. Acest sistem consta intr-o retea de intarituri ce mareste rezistenta căştii la impact, impiedicand-o sa se rupa chiar si dupa mai multe lovituri.

Lazer Ultrax, o cască cu reglaj automat 2

Alte accesorii utile sunt cozorocul reglabil si detasabil si suportul pentru lumina spate. Pentru 10 dolari in plus este livrat si un licurici cu led rosu ce se clipseaza rapid pe suportul din spatele castii. O alta optiune mult apreciata este suportul pentru camera de filmat. In trecut era disponibil doar un suport pentru camere GoPro, acum noul suport Multi Mount suporta o gama larga de camere video si lanterne.

Lazer Ultrax, o cască cu reglaj automat 3

Sistemul Autofit consta int-un colier cu arc pozitionat in interiorul castii, in partea din spate. Cand casca este asezata pe cap, arcul se intinde atat cat este nevoie, mulandu-se dupa forma capului. Nu este nevoie de nici un reglaj, odata ce cureaua este stransa sub barbie, casca sta perfect pe cap. Astfel se pote pune pe cap o bentiţă sau un fes fara a fi nevoie sa umbli la reglaje.

Lazer Ultrax, o cască cu reglaj automat 4

Lazer Ultrax se fabrica in doua marimi, M si L si in 5 culori – portocaliu, verde, albastru, negru si alb. Va fi pusa in vanzare incepand cu luna septembrie 2013 la un pret de 90 de dolari.

Lazer Ultrax, o cască cu reglaj automat 5

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.