Cadru de carbon pentru FatBike de la 9ZERO7

Daca vi se pare ca scriu prea multe articole despre FatBike sa stiti ca va inselati. Nu scriu prea multe, le scriu pe toate. Sunt foarte interesat despre acest tip de biciclete, sper sa-mi fac si eu una intr-un viitor nu prea indepartat, asa ca deocamdata studiez tot ce apare.

Ultima aparitie este cadrul de carbon produs de firma 9:ZERO:7. Dupa ce Borealis si Salsa au spart gheata, iata ca si 9:ZERO:7 au produs un cadrul full carbon tip FatBike. Cadrul denumit Whiteout, prezinta caracteristici clasice – tub frontal conic, suport disc PostMount, monobloc de 100mm si un spatiu intre furci pentru anvelope de până la 4.8″ cu jante de 100mm.

Noutatea o constituie butucul din spate ce are un ax tip ThruAxle cu o lungime de 190mm. De asemeni furca faţă este conceputa tot pentru ax ThruAxle. Se pare ca acestea sunt noile standarde spre care se indreapta toti producatorii de FatBike-uri.

Cadrul Whiteout va fi fabricat in trei marimi diferite –  S, M si L si ne asteptam sa fie foarte usor. Alte informatii nu au fost facute publice, asteptam nu nerabdare detalii referitoare la greutate, pret si disponibilitate.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.