Rucsacul Barrage Cargo de la Chrome 1

Chrome fabrica genti pentru curieri de mai bine de 18 ani. Cu ultima lor creatie vor sa-si depaseasca limitele si sa impresioneze lumea intreaga.

Barrage Cargo este un rucsac versatil, rezistent si 100% waterproof. Este fabricat in America si e garantat pe viata! Numele Cargo i se trage de la plasa de compresie de pe exterior ce permite atasarea a diverse obiecte. Aceasta plasa se poate ajusta cu ajutorul unor curele laterale si este foarte utila cand trebuie sa depozitezi casca, papucii sau hainele de ploaie.

Rucsacul Barrage Cargo de la Chrome 2

Rucsacul este fabricat din material Denier 600 la interior si Denier 1000 Cordura la exterior, ceea ce-i confera o impermeabilitate absoluta. Sistemul de inchidere e similar cu Ortlieb Roller. Prin roluirea partii superioae se mareste sau se micsoreaza volumul rucascului, in functie de obiectele transportate. Capacitatea variaza astfel intre 22 si 34 de litri. Constructia este foarte solida, partile componente fiind imbinate prin sudura plastica. Pe laterale se pot atasa buzunare si agatatori pentru obiectele marunte, pentru antifurt si bidonul de apa. Mai include si un buzunar interior ce poate adaposti un laptop de pana la 15″.

Rucsacul Barrage Cargo de la Chrome 3

Curelele pentru umeri au un design ergonomic pentru a nu stanjeni in timpul mersului, iar partea din spate este captusita cu spuma EVA pentru a mari confortul si a diminua transpiratia. O curelusa uneste curelele laterale in zona pieptului pentru a impiedica alunecarea rucsacului. Cataramele de fixare sunt metalice, de uz industrial, ceea ce face imposibila desfacerea accidentala. Totul a fost gandit si calculat pentru o durabilitate dincolo de limite, Cargo primind garantie pe viata.

Rucsacul are dimensinile de 30x51x14cm si cantareste 1,5kg. Se fabrica in 4 culori – Grafit/Alpin, Grafit/Negru, Grafit/Purpuriu si Negru. Pretul unui Barrage Cargo este de 160 de dolari americani.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.