Absolute Black fabrică foi simple pentru ciclocros 1

Absolute Black e o mica firma specializata in fabricarea de produse de inalta calitate. Toate piesele sunt fabricate pe freze CNC, cu mare acuratete si precizie.

Absolute Black fabrică foi simple pentru ciclocros 2

Dupa ce moda cu o singura foie la angrenaj s-a raspandit la MTB, pasul firesc era adoptarea acesteia si la ciclocros. Absolute Black au lansat recent o foaie special conceputa pentru bicicletele de ciclocros. Ei nu sunt la prima isprava cu astfel de foi, cu putin timp in urma au fabricat o foaie pentru angrenajul Sram XX1.

Absolute Black fabrică foi simple pentru ciclocros 3

Primul model a fost fabricat cu un BCD de 104mm, ceea ce inseamna ca se potriveste cu angrenajele MTB de la Shimano, Race Face si multe altele. Pentru a se potrivi pe angrenajele mai mari s-au fabricat si modele cu BCD de 110mm si 130mm. Similar cu foaia XX1 si aceasta are dinti alternanti, mai grosi si mai subtiri. Aceasta caracteristica face ca lantul sa stea mai stabil pe dinti, fara sa sare la trecerea peste denivelari. Angrenajul a fost testat de mai multi ciclisti timp de 7 luni si nu s-a intamplat nicicodata ca lantul sa cada sau sa sara.

Absolute Black fabrică foi simple pentru ciclocros 4

Fiecare foaie e fabricata in aproximativ o ora de catre o freza computerizata. Aspectul este foarte modern, cu decupaje artistice si santuri deliberat lasate pe suprafata. Materialul folosit este aluminiul 7075 ce este apoi anodizat intr-o varietate de culori. Se fabrica in diferite marimi, cu 32, 34, 36 si 38 de dinti.

Absolute Black fabrică foi simple pentru ciclocros 5

Pentru doritori este disponibila si o protectie de foaie, fabricata din acelasi material si cu aceeasi tehnologie. Aparatoarea ofera protectie medie, nefiind indicata pentru downhill. Despre pret si greutate inca nu se cunosc detalii.

Absolute Black fabrică foi simple pentru ciclocros 6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.