Noile modele de la Salsa 1

Salva vine tare din urma cu o multime de biciclete imbunatatite, dar si cu modele noi. Am sa prezint cateva dintre noutatile ce vor aparea anul viitor.

Noile modele de la Salsa 2

Noile modele de la Salsa 3Una din cele mai celebre modele de la Salsa este multivalenta Fargo. Succesul acestei biciclete i-a indemnat pe producatori sa scoata o noua versiune, cu caracteristici noi si multe imbunatatiri. La a treia varianta de Fargo se observa imediat noua furca rigida de carbon Firestarter. Se spune ca un cadru de otel cu o furca de carbon dau nastere unei biciclete ideale. Furca Firestarter arata foarte bine, e solida si se asorteaza cu cadrul. Pe furca sunt prevazuti suporti pentru aripi, portbagaje si suportul cu trei prinderi Anything Cage. Suporta doar frana disc si butuc cu ax ThruAxle de 15mm.

Cadrul are dropout-urile proprietare Salsa Alternator ce permite ajustarea cu 17mm in fata sau in spate. In afara de transmisia clasica cu pinioane se poate monta si un butuc cu ax de 142x12mm, butuc Rohloff sau alt gearhub, precum si single speed. Ghidonul tip monstercross, este foarte comod si versatil iar tija de sa Thudbuster ST de la Cane Creek are suspensie cu paralelogram si elastomer.

Noile modele de la Salsa 4

Echipata cu frane disc BB7, transmisie Sram si roti ZTR, noul Fargo cantareste 12kg si costa 2300 de dolari. Cadrul se poate achizitiona separat cu 700 dolari.

Noile modele de la Salsa 5

Cadrul Mariachi a fost produs in trecut doar intr-o serie limitata. Acum revina sub doua noi infatisari, o varianta cu pinioane multiple si una single speed. Versiunea SS nu include ureche pentru schimbatorul de pinioane, intinderea lantului facandu-se cu ajutorul dropout-urilor Alternator. De asemeni nu are nici ghidaje pentru cabluri, deci aste un SingleSpeed pur-sânge. Si furca de pe Mariachi este noua. Suporta doar frana disc si are dropout-uri turnate pentru axul de 15mm Maxxle thru axle. Mariachi SS costa 1400 dolari, iar cadrul si furca se vor putea achizitiona si separat. Greutatea bicicletei complete este de 11,3kg.

Noile modele de la Salsa 6

Mariachi MTB a ajuns la a 5a generatie si va fi fabricat in 5 noi variante, doua din titan si trei din oţel. Toate cadrele au chainstay-ul scurtat la 430mm pentru un mai bun raspuns la accelerari si manevre bruste. Cadrele Mariachi vor fi vopsite doar pe jumatate, partea din spata ramanand de titan natur lacuit. O alta imbunatatire o reprezinta tija de şa si ghidonul din titan. Ambele sunt produse de Salsa din titan dublu calit ceea ce a permis micsorarea greutatii fara a sacrifica rezistenta.

Noile modele de la Salsa 7

Bicicleta de sosea Colossal Ti, are cadrul din titan si furca din carbon. Echipata cu transmisie Shimano Ultegra si frane disc, Colossal cantareste doar 9kg.

Noile modele de la Salsa 8

Ciclocrosul Warbird 3 vine cu anvelope late si frane disc BB7S, gata pregatita pentru cursele offroad. Pretul de 1700 dolari este foarte bun pentru echiparea Shimano Sora si furca de carbon Whiskey. Greutatea este de 10,25kg.

Noile modele de la Salsa 9

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.