Voigt

Jens Voigt a semnat pentru un an cu viitoarea echipă Trek ce va prelua licența celor de la Radioshack. Rutierul german va împlini 42 de ani luna viitoare, dar nu arată semne că i-ar dispărea ambiția și spiritul competitiv.

”Sunt bucuros că am ajuns la un acord cu Trek pentru 2014. Au fost 3 ani nebuni alături de Trek și sunt încântat că vom mai continua un an”, a spus Jens. ”Uitându-mă la rutierii tineri văd un viitor frumos. Sunt gata să își întindă aripile, dar sper că voi reuși încă un sezon să compensez decalajul și să îi învăț câte ceva din experiența mea. Încă simt că mai am ceva combustibil în rezervor, așa că sunt nerăbdător în așteptarea a ceea ce va urma”.

01_Jens_Madone_Reveal

Cei de la Trek au mai semnat cu frații Schleck și Fabian Cancellara.

În ultimele zile, Jens a postat pe contul său de facebook imagini cu noua sa bicicletă personalizată. După cum vedeți în imagini, steagul Germaniei este vopsit pe cadru, precum și celebrul citat al lui Voigt: ”Shut up legs”.

Jens_Madone_Detail_3

Porumbelul de pe head tube este o aluzie la victoria obținută de Jens în Cursa Păcii 1994, la puțin timp după ce o parte din rutierii din pluton abia se născuseră. Acesta apare și pe unul din seatstay-uri.

06_Jens_Madone_Detail_Peace_Race

Pe fața interioară a unui chainstay sunt imprimate tricourile echipelor pentru care a evoluat Voigt de-a lungul întregii cariere: ZVVZ-Giant-Australian Institute of Sport, Crédit Agricole, Team CSC, Saxo Bank, Leopard Trek și Radioshack-Leopard. 

02_Jens_Madone_Detail_Jerseys

Victoriile germanului sunt trecute pe top tube, împreună cu numele componenților familiei sale – soția și cei 6 copii.

04_Jens_Madone_Detail_Family

Bicicleta este echipată cu Shimano Dura-Ace Di2 și roți Bontrager Aeolus 5.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.