Lifeproof pentru iPhone 1

Lifeproof este o carcasa impermeabila pentru dispozitivele mobile iPhone si iPad. Conceputa in mai multe modele pentru a se potrivi exact cu dispozitivul ales, ii confera acestuia rezistenta la lovituri, zgarieturi, apa, zapada si praf. Folia carcasei este suficient de fina si transparenta incat sa permita folosirea ecranului tactil si sa nu distorsioneze imaginea. Toate butoanele si comenzile telefonului se pot folosi la fel de bine si cu carcasa montata.

Lifeproof pentru iPhone 2

Pentru a putea fi folosit si de catre sportivi, Lifeproof a lansat si o serie de accesorii speciale. Fie ca pedalezi, alergi, inoti sau conduci, exista un accesoriu potrivit ce iti va face activitatea mai placuta. Carcasa se fabrica in 10 culori diferite si costa separat 80 de dolari.

Lifeproof pentru iPhone 3

Suportul pentru ghidon se fabrica pentru modelele iPhone 4, 4S si 5 si are un pret de 40 de dolari. Dispozitivul este tinut de un suport foarte sigur si stabil ce se ataseaza de ghidon cu un colier QR. Acest colier se potriveste pe orice ghidon, de orice grosime, sau chiar pe pipa. Intre colier si suport exista un sistem de raglaj ce permite pozitionarea mobilului in diferite unghiuri, in picioare sau culcat. Datorita stabilitatii suportului, iPhone-ul poate fi folosit si pentru a filma cursa. Scoatele telefonului din suport se face foarte rapid si simplu, lucru util atunci cand se doreste realizarea unei fotografii. Display-ul nu-si pierde din culoare si claritate, astfel ca traseul poate fi urmarit foarte usor prin GPS, iar difuzoarele emit la fel de puternic.

Lifeproof pentru iPhone 4

Pentru alergatori este disponibil un alt suport, ce permite fixarea telefonului pe brat. Acelasi suport stabil vine cu o banda construita din spandex respirabil cu un strat de silicon la interior pentru confort si aderenta. Suportul cu banda pentru brat costa 50 de dolari.

Lifeproof pentru iPhone 5

Inotatorii au si ei accesoriul lor pentru iPhone. Este vorba de o rama de spuma expandata ce impiedica telefonul sa se scufunde. In plus ii sporeste impermeabilitatea si rezistenta la socuri si il face mai usor de manevrat. Pretul carcasei de spuma este de 40 de dolari.

Lifeproof pentru iPhone 6

Bineinteles ca si pentru soferi exista un accesoriu ce se potriveste cu carcasa Lifeproof si permite montarea iPhone-ului pe parbriz. Similar cu suportul pentru ghidon, si aceasta are un sistem reglabil dotat insa cu un braţ mai lung. Ventuza din capat permite fixarea suportului pe parbriz, bord sau orice alta suprafata plata. Pretul este de 40 de dolari.

Lifeproof pentru iPhone 7

Lifeproof pentru iPhone 8

2 COMMENTS

 1. Exista tot felul de comentarii rauvoitoare despre iphone cu lifeproof la care le-au crapat ecranele in timp ce erau purtate in buzunar sau la montare sau pur si simplu.
  Multa lume spune ca nu e tocmai water proof, samd.
  Pe de alta parte au aparut filmele despre cum sa deosebesti originalul de contrafacerile lifeproof.
  Am vazut si un film cu un iphone cu lifeproof aruncat de la etajul 3 la care lifeproof ul se face zob dar iphonul nu are nimic.
  Eu am comandat un lifeproof pentru ipad.
  Sunt curios daca cineva de lanoi foloseste.

 2. sunt curios daca exista ceva similar si pentru htc, one x, ma dau cu bicla inot si merg pe munte si mereu trebuie sa ferec telefonul de intemperi, as vrea ceva shock proof si water resistant

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.