Orbea Avant

Cei de la Orbea au prezentat bicicleta pe care o numesc “cea mai versatilă din lume” datorită combinaţiei dintre un cadru compatibil cu frâne pe disc şi cu frâne clasice, posibilitatea de a monta un sistem de schimbare al vitezelor electronic şi compatibilitatea cu cauciucuri de 28mm.

Orbea Avant este o bicicletă confortabilă, cu o geometrie mai relaxată decât cea a modelului Orca, folosit de echipa profesionistă Euskaltel.

Orbea Avant - head tube

Geometria modelului Avant se bazează pe ceea ce Orbea numeşte conceptul “stack and reach”, cu un head tube mai înalt şi un top tube mai scurt decât cele ale modelului Orca. Bicicleta vine cu două furci diferite în funcţie de mărime, versiunile de 47, 49 şi 51cm având un rake de 53mm, iar versiunile mai mari un rake de 43mm.

Orbea Avant 2

13 versiuni fac parte din această gamă, 6 cu cadru din aluminiu şi 7 cu cadru din carbon. Preţurile variază între 800€ şi 9500€.

Orbea Avant - frane pe disc

Atât cadrele din aluminiu, cât şi cele din carbon au acelaşi design, indiferent de tipul de frâne. Toate cadrele sunt compatibile cu frâne pe disc, aşa că le poţi schimba de la una la cealaltă. 

Orbea Avant 3

Cadrul are o greutate de 1,100g, iar modelul de top, echipat cu SRAM Red 22 şi roţi Zipp Firecrest 303, cântăreşte 7kg.

1 COMMENT

  1. Cadre compatibile cu roti de 28, disc, si tot ce mai vreti sunt multe. Orbea a ramas in urma in ultimii ani, iar afirmatia ”cea mai versatila bicicleta din lume” e penibila…

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.