Exposure Equinox - far inteligent cu telecomandă 1

Noua varianta a farului Equinox vine cu cateva imbunatatiri notabile. Farul celor de la Exposure este mic, compact, usor, waterproof si extrem de puternic.

Equinox emite 1200 de lumeni prin 3 leduri Cree XML alimentate de acumulatorul incorporat de 3400mAh. Acumulatorul litiu-ion poate alimenta ledurile pentru 30 de minute la putere maxima, dar rezista pana la 24 de ore la putere minima. Pentru a avea lumina o perioada mai indelungata este disponibil separat un acumulator extern. Cu acumulatorul suplimentar emisia ledurilor se poate mari pana la 2000 de lumeni!

Exposure Equinox - far inteligent cu telecomandă 2

Pe langa cresterea aditionala a puterii, farul mai include si alte inovatii. Telecomanda livrata impreuna cu Equinox lucreaza in doua directii, facand schimb de date cu farul. Aceasta mica telecomanda este foarte utila atunci cand farul se foloseste montat pe casca. Equinox are incorporat senzori de temperatura ce limiteaza puterea ledurilor daca se incing prea tare. Alti senzori limiteaza puterea ledurilor atunci cand bateria se descarca mai mult de jumatate. Aceste elemente de siguranta ajuta farul sa functioneze in siguranta o perioada lunga de timp.

Exposure Equinox - far inteligent cu telecomandă 3

In partea din spate gasim 5 leduri ce indica starea acumulatorului si durata reincarcarii. Cu ajutorul telecomenzii fara fir se pot schimba setarile farului, intensitatea luminii si modul de functionare. Equinox a fost creat ca lanterna frontala, dar se poate monta si pe ghidon cu ajutorul unui suport potrivit. Se poate reincarca si la priza de perete si la portul USB. Farul are o mufa la care se pot conecta si alte dispozitive, cum ar fi un stop de spate sau un telefon mobil ce trebuie reincarcat.

Cu un corp fabricat pe CNC din aluminiu aeronautic, Equinox cantareste 124g. Este complet sigilat, rezistent la apa, zapada si praf, iar contactele sunt aurite. Farul costa 315 euro fara pachetul suplimentar de acumulatori, iar impreuna cu acest pachet ajunge la 355 euro.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.