Lanţuri de top de la KMC 1

KMC este o mare firma producatoare de lanturi ce fabrica produse bune la preturi mici. Eu personal folosesc doar lanturi KMC pe toate bicicletele mele indiferent ca au 1 pinion sau 9. Desi multi le evita preferandu-le pe cele ale altor firme de renume, lanturile KMC sunt la fel de bune ca ale concurentilor.

Lanţuri de top de la KMC 2

Gama XSL a fost recent imbunatatita, toate lanturile primind pini noi. Acesti pini denumiti X2.0 sunt de doua ori mai rezistenti decat la vechea versiune, marind mult durata de viata a lantului. Pa zalele exterioare este stantat semnul XX pentru a le deosebi de versiunile mai vechi. Toate zalele sunt decupate si au o forma speciala pentru a putea urca mai usor de pe un pinion pe altul.

Lanţuri de top de la KMC 3

KMC fabrica lanturile XSL pentru 9, 10 si 11 viteze. XSL11 cantareste 224 de grame, XSL10 are 236 grame, iar XSL9 – 277 grame. Preturile incep de la 65 dolari pana la 98 dolari.

Lanţuri de top de la KMC 4

Cel mai bun lant de la KMC se numeste DLC (Diamond Like Coating). Acest lant este tratat la exterior cu o carbura metalica de o duritate asemanatoare diamantului. Acest strat foarte dur si neted ajuta lantul sa dureze cu 20% mai mult decat cele fara DLC. Modelul standard, X11SL DLC este complet negru, avand si zalele exterioare si cele interioare tratate cu DLC.

Lanţuri de top de la KMC 5

O noutate de ultima ora o reprezinta lanturile DLC cu zale colorate. Zalele exteriore raman negre, dar cele interioare, plus pinii, sunt colorate in diverse nuante. KMC a fabricat o gama speciala pentru echipa Bianchi, cu zalele interioare de culoare turcoaz. Aceast gama a fost fabricata doar pentru 11 viteze. Pentru 10 si 11 viteze sunt disponibile lanturi colorate in rosu si albastru. Pretul lanturilor DLC este in jur de 140 dolari.

Lanţuri de top de la KMC 6

1 COMMENT

  1. Buna ziua. Va rog sa-mi trimite-ti articole cu ciclism pe noua adresa de mail. Aveti teme interesante. Va multumesc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.