Setul de lumini Blinder Road de la Knog 1

Farurile de bicicleta se impart in doua categorii. Faruri care te ajuta sa fii vazut si faruri care te ajuta sa vezi. Farul Blider road produs de Knog face parte din a doua categorie. Dedicat bicicletelor de oras si naveta, Blider ofera o lumina foarte puternica alaturi de o serie de caracteristici atragatoare.

Setul de lumini Blinder Road de la Knog 2

Farul este construit in jurul a doua leduri CREE identice, ce au insa lentile diferite. O letila concentreaza lumina intr-un fascicol lung si ingust pentru a vedea cat mai departe in faţă, iar cealalta imprastie lumina pentru a avea vizibilitate buna si pe laterale. Cele doua butoane de pe far permit selectarea a 8 moduri de functionare. Butonul din stanga ofera 4 moduri de functionare: doar raza ingusta, doar raza larga, raza ingusta + raza larga si raza ingusta continuu + raza larga intermitent. Butonul din dreapta comuta intre faza lunga si faza scurta indiferent de modul de functionare selectat. La putere maxima Blinder emite peste 200 de lumeni, o valoare impresionanta pentru un  far atat de mic.

Setul de lumini Blinder Road de la Knog 3

Nici stopul de spate Blider nu este mai prejos. Este dotat cu un led CREE de mare putere si inca trei de putere medie. Combinate, cele patru leduri rosii lumineaza o suprafata de 290° si emit 70 de lumeni. Stopul are 5 moduri diferite de functionare, la prima treapta aprinzandu-se doar ledurile din mijloc pentru a nu orbi colegul ciclist din spate. Pe laterale are o fanta transparenta ce il face vizibil si din părţi.

Setul de lumini Blinder Road de la Knog 4

Cei de la Kong se straduiesc sa isi faca produsele cat mai eficiente si din materiale biodegradabile si reciclabile. Farurile Blider au un acumulator incorporat ce se reincarca printr-o mufa USB de la orice dispozitiv electronic. Cand se aprinde un mic led rosu de pe far, inseamna ca acumulatorul cu litiu-polimer trebuie reincarcat. Cu ajutorul cablului inclus in pachet, farul se poate reincarca de la orice dispozitiv prevazut cu o mufa USB. Durata pentru o incarcare completa este de 5 ore, iar durata de viata este de 1-6 ore pentru far si de 3-20 ore pentru stop, in functie de modul ales. Farurile sunt complet waterproof, putand fi scufundate complet in apa fara nici un risc.

Setul de lumini Blinder Road de la Knog 5

In pachet mai sunt incluse si alte accesorii utile. Doua coliere de cauciuc, unul de 22-28mm si unul de 29-35mm, permit montarea farului pe orice ghidon. O curea cu scai si arici ajuta farul sa fie montat si pe casca. Fixarea farului si stopului este foarte ferma, cele doua capete elastice fiind prinse cu o catarama metalica. Ambele produse sunt disponibile de la inceputul verii la un pret de 85 dolari pentru far si 60 dolari pentru stop. Greutatea farului este de 65 de grame.

Setul de lumini Blinder Road de la Knog 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.