Noile anvelope de la Kenda 1

Kenda e o firma foarte indragita pe meleagurile nostre. Cu o larga gama de anvelope pentru toate gusturile si toate preturile, cei de la Kenda stiu cum sa-si multumeasca clientii. Recent au lansat o serie noua de anvelope pentru sosea, ciclocros, munte si oras.

Pentru ciclocros Kenda a realizat o anvelopa cu un cramponaj mediu, ceva intre Kommando si Kwicker. Noua Kommando X Pro se doreste o anvelopa foarte versatila, care sa exceleze si pe teren ud si pe teren uscat. Crampoanele sunt inalte si mai spatiate, pentru a oferi anvelopei o aderenta buna si o rezistenta mica la inaintare. Anvelopa spate are un concept mai deosebit, putand fi montata in ambele sensuri. O directie de rulare este pentru teren uscat, iar cealalta directie e pentru noroi.

Noile anvelope de la Kenda 2

Kommando X Pro este tip SCT (Sealant Compatible Tyre) ceea ce inseamna ca poate fi folosita si fara camera. Peretii laterali sunt dublati de o tesatura speciala ce adauga rezistenta structurala si pastreaza aerul in interior. Se fabrica intr-o singura marime, cam neobisnuita, de 700×33, cantareste 415 grame si costa 45 de dolari.

Noile anvelope de la Kenda 3

Gama de munte s-a imbogatit cu noile anvelopele Nevegal X Pro. Fata de Nevegalul original, aceastea sunt mai usoare cu 60-160 de grame, in functie de marime. Densitatea tesaturii este de 120TPI, iar crampoanele varianza in inaltime dupa marimea anvelopei. Cele de 29″ au crampoanele mai scurte, iar cele de 26″ le au mai inalte. Toate modele sunt SCT, putand fi folosite si tubeless. Se fabrica intr-o mare varietate de marimi 24×2.5, 26×1.95 pana la 26×2.7, 27.5×2.1, 27.5×2.35 si 29×2.2. Greutatile incep de la aproximativ 600g pentru anvelopele pliabile de 26×2.1 cu compus Stick-E, si urca pana la 1400g pentru anvelopele de 26×2.7 pe sârmă.

Noile anvelope de la Kenda 4

Pentru sosea, Kountach Endurance e cel mai performant cauciuc, avand in plus si o extra protectie la pene. Dupa multe studii si cercetarii, inginerii d ela Kenda au reusit sa afle cel mai bun raport intre performanta, greutate si protectie.Kountach are un strat de Kevlar cu o densitate de 120TPI, intins de la o margine la cealalta. Pentru a mari rezistenta la pene un al doilea strat de Kevlar este situat doar pe partea centrala. Greutatea a putut fi scazuta cu 30-40 de grame, fara a sacrifica rezistenta si performanta. Anvelopele de 700×23 cantaresc 235g, iar cele de 700×25 au 260g. Pretul este de 70 dolari bucata.

Noile anvelope de la Kenda 5

Kriterium Endurance este tot o anvelopa de sosea, recomandata pentru antrenamente. Au o mai mare protectie la pene datorita unui strat suplimentar de elastomer verde plasat doar pe centru, deasupra tesaturii de Kevlar. Nu se recomanda ca aceste anvelope sa fie folosite tubeless, dar totusi se pot monta pe jantele tubeless.

Ultima noutate este anvelopa de oras Kwick Tendril Endurance. Beneficiaza de protectia Iran Cap ce este un strat de Kevlar si tesatura sintetica, dublat de un strat K-Shield. Profilul minimal ofera o rualre rapida si silentioasa, iar materialul cauciucului are aderenta buna si pe asfalt ud si pe uscat. Se fabrica in marimi de 26×1.5, 26×1.75 si 700×25-28-32-35-38.

Noile anvelope de la Kenda 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.