Feedback Pro - un stand de centrat roţi mai deosebit 1

Feedback Sport produce un stand pentru centrat roti cu un design mai deosebit. Toate celelalte firme fabrica aceste standuri cu doua brate pe care se fixeaza axul rotii. Feedback Pro are un singur brat, iar roata se ataseaza doar cu o parte a axului.

Feedback Pro - un stand de centrat roţi mai deosebit 2

Standul ajuns la a doua versiune, are o constructie simpla, minimala, fiind simplu de folosit chiar de catre incepatori. Orice roata, de orice marime se poate atasa rapid de suportul standului, fara a fi nevoie de reglaje separate. Doar pentru rotile cu ax de 12, 15 sau 20mm sunt necesare adaptoare speciale, ce sunt incluse in livrare. Pe bratul standului este atasata o piesa ce poate culisa in sus si in jos pentru a se putea alinia cu janta.  Prin intermediul unui surub, capatul piesei se apropie de janta pentru a detecta zonele strambe. O alta piesa aproape similara se pozitioneaza sub janta pentru a evidentia descentrarea radiala.

Feedback Pro - un stand de centrat roţi mai deosebit 3

Bratul este fixat pe o baza dreptunghiulara ce foloseste ca suport, iar deasupra are si un mic spatiu de depozitare. Suportul poate fi mutat si asezat oriunde, dar exista si un suport ce se poate fixa cu suruburi de bancul de lucru. Orice roata de la 12 la 29 de inch se poate monta pe stand fara a fi nevoie de demontarea anvelopei.

Feedback Pro - un stand de centrat roţi mai deosebit 4

O alta optiune interesanta este centrarea discului de frana. In capatul piesei ce indica descentrarea exista doua piulite ce se pot regla individual. Intre aceste piulite se introduce discul de frana si se roteste pentru a-i detecta zonele strambe.

Feedback Pro - un stand de centrat roţi mai deosebit 5

Standul Feedback Pro se poate folosi atat in atelier, cat si pe teren putand fi usor de demontat si transportat. Modul de lucru simplu si eficient il face util si amatorilor si profesionstilor, iar pretul este destul de atragator. Noua versiune costa 99 de dolari, iar modelul vechi costa doar 79 dolari.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.