Seria B de unelte compacte de la Crank Brothers 1

Din seria B de la Crank Brothers fac parte trei multitool-uri, B8, B14 si B17. Fiecare multitool este compus din bituri separate fixate intr-un suport din cauciuc. Biturile se scot din suportul de cauciuc si se monteaza intr-un locas exterior din capatul uneltei. Locasul este magnetic pentru a tine bitul ferm in pozitia de lucru.

Seria B de unelte compacte de la Crank Brothers 5

Datorita formei constructive unealta permite aplicarea unei forte foarte mari asupra suruburilor. Tot corpul uneltei este folosit pe post de maner, astfel ca orice surub poate fi strans suficient de puternic. Biturile sunt lungi de 25mm ceea ce le permite sa ajunga si la suruburile ascunse. Toate piesele metalice sunt construite din otel inoxidabil, fiind imune la coroziune si avand o rezistenta foarte mare.

Seria B de unelte compacte de la Crank Brothers 6

Aspectele negative sunt putine si nederanjante. La forte mari corpul uneltei flexeaza putin, fara insa a se indoi definitiv. Suportul de cauciuc se poate deforma in timpul folosirii, iar biturile pot cadea din locaş. Pe sosea nu e nici o problema, dar daca se intampla ca un bit sa cada in padure, e cam dificil de gasit printre frunze si ierburi.

Seria B de unelte compacte de la Crank Brothers 2

Bitul de lucru este amplasat in capatul uneltei, iar datorita lungimii sale poate ajunge la orice surub, cum ar fi la cele de la tija de şa sau la manetele de frana si schimbator. Chiar si pedalele pot fi stranse si desfacute graţie parghiei puternice oferite de maner. Foarte putine multitool-uri de pe piata se pot lauda cu astfel de performante.

Seria B de unelte compacte de la Crank Brothers 4

B8 este cea mai mica unealta avand doar opt functii. Carcasa adaposteste bituri de 2,5/3/4/5/6/T25, surubelnita plata si in cruce. Costa 20 de dolari si cantareste 230 de grame. B14 contine inbusuri de 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 si 8mm, torx T10 si T25, doua surubelnite plate si doua in cruce. Are o geutate de 206g si costa 27 dolari. B17 contine aceleasi bituri ca si B14 avand in plus presa de lant si cheie pentru nipluri. Cantareste 230 grame si costa 33 dolari.

Seria B de unelte compacte de la Crank Brothers 4

Toate sculele B-series de la Crank Brothers beneficiaza de 5 ani garantie.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.