Route Builder

Cei de la Strava au lansat aplicația Route Builder, care este gratuită pentru toți membrii. Piața online este destul de aglomerată în ceea ce privește site-urile care oferă posibilitatea de a construi un traseu pe o hartă, însă atuul celor de la Strava este opțiunea utilizării milioanelor de activități încărcate de utilizatori pentru a vedea care sunt cele mai populare trasee.

Noua aplicație este ușor de folosit, la fel ca oricare alta de acest gen, având instrucțiuni clare chiar din momentul în care te-ai conectat. Crearea unui nou traseu este foarte ușoară și constă în plasarea unor puncte pe șoselele pe care intenționezi să pedalezi. Vei primi date despre distanță, diferența de nivel și, în funcție de vitezele medii ale turelor din ultimele 4 săptămâni, Route Builder va calcula un timp aproximativ în care poți parcurge traseul.

Distanta

Cea mai interesantă funcție este ”Use Popularity”, care suprapune pe hartă cele mai populare trasee în rândul membrilor Strava. Aceasta îți permite să vezi care sunt cele mai folosite drumuri din regiunea ta pentru a le putea include în turele tale.

Mai există și alte funcții interesante precum ”Minimise Elevation” care îți caută un traseu cât mai plat. Pentru cei care iubesc cățărările ar fi utilă și o opțiune ”Maximise Elevation”.

După ce ai terminat de făcut traseul, îl poți descărca pe GPS  sau poți să îi dai share pe Strava, Facebook sau e-mail. De asemenea, ai posibilitatea de a printa traseul în cazul în care pornești la o drumeție mai lungă.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.