Suport cu ventuze de la SeaSucker 0

SeaSucker e o firma ce produce suporti de bicicleta ce se fixeaza de autoturisme doar cu ajutorul unor ventuze cu vacuum. Desi aceasta idee ii ingrozeste pe multi, suporturile respective sunt foarte rezistente si stabile si inca nu s-au raportat incidente. Ventuzele au integrata o minipompa ce elimina aerul asigurand o priza perfecta pe orice suprafata plana si neteda. Gama de suporturi este variata si include mai multe modele, pentru diferite tipuri de automobile.

Falcon este un suport ce poate fi folosit doar pe camionete. Suportul se monteaza pe geamul din spate prin intermediul a doua ventuze cu vacuum. Furca bicicletei se fixeaza de axul dintre ventuze iar roata spate sta in remorca. Cantareste mai putin de 2kg si poate sustine o bicicleta de 20kg. Costa 150 de dolari.

Suport cu ventuze de la SeaSucker 1

Hornet este un suport foarte mic, usor si simplu de folosit. Cele doua ventuze separate se lipesc pe geamul din spate al autoturismului. Ghidonul bicicletei se fixeaza pe suporturile aflate pe ventuze, iar cateva curele aditionale stabilizeaza bicicleta. Tot suportul se poate impacheta intr-o cutie de 24x18x8cm si poate sustine orice bicicleta de pana la 16kg greutate. Hornet costa 175 dolari.

Suport cu ventuze de la SeaSucker 2

Suport cu ventuze de la SeaSucker 4Talon se poate fixa pe orice masina si in orice pozitie. Suportul frontal dispune de trei ventuze intre care este montat un ax QR de care se prinde furca. O ventuza separata fixeaza roata spate cu o curelusa. Tot suportul cantareste 7kg si poate sustine orice bicicleta de pana la 20kg. Suportul Talon costa 270 de dolari.

Suport cu ventuze de la SeaSucker 3

Bomber e un suport pentru trei biciclete, iar Minibomber pentru doua biciclete. Similar cu Talon, furca fata se fixeaza de un ax QR, iar roata spate de o ventuza separata dotata cu curelusa reglabila. Bomber poate sustine 3 biciclete de 20kg fiecare, iar Minibomber sustine 2 biciclete de 20kg fiecare. Bomber cantareste 8kg si costa 530 dolari, iar Minibomber cantareste 5,5kg si costa 400 de dolari.

Suport cu ventuze de la SeaSucker 5

Suport cu ventuze de la SeaSucker 6

Cei ce nu au loc pentru roata faţă in portbagajul masinii pot sa-si achizitioneze un suport special. Denumit SideLoader, acest suport permite montarea rotii pe laterala exterioara a masinii. SideLoader costa 125 de dolari.

Suport cu ventuze de la SeaSucker 7

O noutate care inca nu e disponibila spre vanzare este suportul cu 4 ventuze. Creat pentru autoturismele sport, acest suport ocupa o suprafata de doar 30x45cm. Cele doua brate ale suportului fixeaza furca si tubul inferior al bicicletei. In afara de cele 4 ventuze cu vacuum nu mai sunt necasare alte sisteme de fixare.

Suport cu ventuze de la SeaSucker 8

La SeaSucker mai sunt disponibile adaptoare pentru ax de 15 si 20mm, curele si ancore aditionale, precum si piese de schimb si de rezerva.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.