C

Asociația Tură în Natură, vă invită la o nouă tură cicloturistică, în perioada 26-27 octombrie.

Prin această tură se dorește promovarea traseelor cicloturistice dintr-o micro-regiune turistică, mai puțin cunoscută. Plecarea se va face Sâmbătă ora 09:00 din Piața Mare – Sibiu.
Obiectivele turistice care vor fi vizitate sunt: Pădurea Neagră din Ocna Sibiului, satul istoric Topârcea, satul istoric Alămor, lacurile de Râura, lacurile Sărate de la Ocna Sibiului, Cetatea Slimnic, satul Pădureni, satul Albi, satul Hamba, biserica evanghelică din Guşteriţa.

Tura va avea loc de sâmbătă pe duminică, dar există posibilitatea de a alege doar o singură zi dintre acestea. Cazarea va fi pusă la dispoziție de membrul asociației și inițiatorul evenimentului Daniel Costea, la cabane de lemn din Ocna Sibiului, unde participanții vor beneficia de încălzire și de două mese tradiționale (seara și dimineața).

Traseu ziua 1 distanța 56 km
Traseu ziua 2 distanța 41 km

Distanțele și dificultatea traseelor, sunt recomandate pentru orice nivel de pregătire. Cei care iubesc natura, turismul sau mișcarea, sunt rugați să își anunțe participarea. Pentru cei care vor să stea peste noapte la Ocna organizatorii pun la dispoziție transportul bagajelor cu mașina, astfel că hainele de schimb, sacul de dormit sau alte lucruri utile vă vor aștepta la cazare.

Pentru o mai bună organizare sunteți rugați să folosiți acest formular pentru a vă anunța intenția de a lua parte la eveniment.

Pentru că o astfel de acțiune implică unele costuri organizatorii acceptă contribuția fiecărui  participant, în funcție de posibilități și de gradul de mulțumire.
Fondurile strânse, vor acoperi cheltuielile transportului cu mașina a bagajelor, cheltuielile de cazare, împreună cu cele două mese. Pentru a nu genera costuri inutile cu spălatul așternuturilor se recomandă ca fiecare participant să utilizeze propriul sac de dormit. Eventualele sume rămase vor fi redirecționate spre alte proiecte ale asociației Tură în Natură.
Pentru mai multe informații:
Mail: info@turainnatura.ro
Tel: 0740941028 ( Dani Costea)
Sau: Facebook.

Vă așteptăm cu drag.

2 COMMENTS

  1. “…pun la dispozitie transportul bagajelor cu masina…”. Daca ai participanti din mai multe zone ale tarii, cum vei face ?

  2. cei din afara judetului Sibiu, sunt bine veniti in ca de vineri la cazarea din Ocna Sibiului, astfel nu va fi necesar transportul din Sibiu

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.