Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 0

Rareori se intampla ca un portbagaj obisnuit sa se potriveasca perfect pe un cadru sau furca. Tot timpul e nevoie de anumite ajustari, reglaje, chiar si indoituri. Blackburn a lansat recent o serie de bagaje si portbagaje cu o multime de caracteristici interesante. Portbagajele lor se potrivesc pe orice cadru, cu orice sistem de prindere, fara a fi nevoie de reglaje complicate sau adaptoare aditionale.

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 1

Noul Blackburn Fit System ofera portbagajelor o compatibilitate deplina cu orice cadru sau furca. Indiferent de marimea rotii, sistemul de franare sau tipul prinderilor, Blackburn are o solutie rapida si eficienta. Impreuna cu portbagajele sunt livrate toate adaptoarele si piesele necesare unei montari perfecte. Pentru bicicletele cu frane disc sunt disponibile doua adaptoare reglabile ce indeparteaza tijele inferioare ale portbagajului de cadru. Tijele superioare se pot fixa si de gaurile filetate din cadru si de suportii de frana si de suportul dintre seatstay-uri. Noua gama de portbagaje include Outpost World Touring pentru faţă si spate, Central pentru spate si Interlock pentru spate.

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 2

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 3

Portbagajele Interlock includ o tehnologie foarte utila cicloturistilor, navetistilor si ciclistilor urbani. Interlock permite incuierea gentilor pe portbagaj, ceea ce impiedica furtul acestora. Deasupra portbagajului se afla o platforma rabatabila ce se fixeaza prin incuiere de tijele superioare. Carligele gentilor se ataseaza de tijele portbagajului, apoi platforma rabatabila le fixeaza pe pozitie. Gentile nu se pot detasa atat timp cat platforma este coborata si incuiata. Interlock se fabrica in doua variante, cu fixare pe cadru si pentru tija de şa. Varianta clasica duce 20kg iar varianta pentru tija rezista pana la 10kg.

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 4

Si pentru genti exista optiunea Interlock. Fermoarele acestor genti au o bucla metalica prin care se introduce o curea laterala. Cureaua se fixeaza sub platforma portbagajului. Asta va impiedica hoţii ocazionali sa traga fermoarele si sa sustraga lucruri din geanta. Gentile din gama Interlock sunt: Barrier Universal Panniers, Rear Panniers, Trunk Bag, Central Rear Panniers, Saddle Bag, Local Rear Panniers si Grocery Panniers.

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 5

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 6

La standul Blackburn e prezentat si un nou model de portbagaj de faţă, despre care inca nu se cunosc prea multe detalii. Portbagajul ofera atat suport pentru genti laterale cat si platforma superioara. Fixarea de furca se face de axul QR in partea inferioara si cu coliere de partea superioara a bratelor. Este compatibil cu frana disc, iar colierele permit montarea pe orice furca fara suporti speciali.

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 7

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 8

Blackburn prezintă bagaje şi portbagaje cu cheie 9

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.