Timepieces

Cei de la Bianchi și-au diversificat gama de produse odată cu lansarea liniei de ceasuri Timepieces. Apărută la ideea deținătorului companiei italiene – Salvatore Grimaldi, noua colecție de ceasuri este un amestec între calitatea elvețiană și designul italian. 

Bianchi ceas 3

Trei modele diferite vor fi disponibile și vor fi destinate atât bărbaților, cât și femeilor. Designul celebrează victoria excepțională a lui Felice Gimondi la Campionatele Mondiale de la Barcelona, din anul 1973, titlu obținut cu ajutorul unei biciclete Bianchi.

Bianchi ceas

Modelul de top, ce va avea un preț de 495€, este un ceas cronograf din oțel inoxidabil cu bezel rotativ unidirecțional. Are o curea din cauciuc siliconic și este dotat cu tachymetru. La fel ca și la celelalte modele, geamul protector este din safir, rezistent la zgârieturi și la adâncimi de 100m în apă.

Bianchi ceas 2

Celelalte două modele au un preț de 295€ și sunt produse tot din oțel inoxidabil. Toate ceasurile vor apărea pe piață în varianta de culoare specifică celor de la Bianchi – celestă – sau în alternative albe și negre. 

Ambalaj

Modelele din această colecție vor fi ambalate inedit, într-un bidon special, fabricat din oțel.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.