King Cage - suporturi, recipiente si borsete 1

King Cage e o mica firma americana fondata in 1991 si specializata in fabricarea de suporturi de bidon si alte accesorii marunte. Suporturile sunt construite manual din otel inoxidabil sau titan si au calitatea de a nu lasa urme si semne pe bidoane. In afara de suporturi, King Cage mai produce ratrape, leviere, sonerii si o borseta foarte interesanta.

King Cage - suporturi, recipiente si borsete 2

Titanium Cage este un suport realizat in intregime din titan, cu o greutate de doar 28 de grame si un pret de 60 dolari.
Stainless Steel Cage e construita din otel inoxidabil, are 48 de grame si costa 18 dolari.
Iris King Cage e un suport cu design deosebit, construit tot din INOX. Cantareste 48g si costa 18$.
Mud Flask e un recipient mic si plat construit din INOX si folosit in principal pentru bauturi alcoolice. Suportul special se poate atasa de sinele şeii. Se fabrica pentru şei normale sau Brooks, la pretul de 35 dolari.
Oliver Cage e un suport similar cu Mud Flask, doar ca e mai mare. Costa 22 dolari fara recipient.

King Cage - suporturi, recipiente si borsete 3

King Cage - suporturi, recipiente si borsete 4

Kargo Cage e un suport de bidon ce include si o mica borseta cu fermoar. In spatele suportului exista un spatiu in care se introduce o borseta din nylon, de forma alungita. Kargo Cage elimina nevoia pentru o borseta de şa si se fabrica in doua marimi, pentru sosea si pentru munte. In aceasta borseta se pot adaposti o camera, un set de leviere, kitul antipana si un multitool mai subtire. Dimensiunea borsetei pentru cursiere este de 19x8x3cm, iar cea pentru MTB este cu 5cm mai lunga. Kargo Cage e construit din INOX si costa 45 de dolari cu tot cu borseta.

King Cage - suporturi, recipiente si borsete 5

King Cage - suporturi, recipiente si borsete 6

Alte accesorii de la King Cage sunt ratrapele din inox la 50 de dolari, levierele din titan la 8 dolari bucata si soneria din titan ce poate fi folosita ca si paharel. Un alt suport interesant permite montarea unui bidon deasupra pipei.

King Cage - suporturi, recipiente si borsete 7

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.