Lock8 - antifurt cu alarma si GPS 1

Viitorul antifurturilor suna bine! Desi s-au mai facut cateva incercari similare, antifurtul celor de la Lock8 le depaseste pe toate. Acest antifurt combina un cablu clasic, cu o alarma auto si cu receptor GPS.Lock8 - antifurt cu alarma si GPS 2

Proiectul Lock8 se doreste a fi cel mai avansat sistem antifurt. Imbinand metodele clasice cu tehnologia de varf, modernul antifurt este aproape imbatabil. Partea principala consta intr-un modul electronic ce se monteaza pe chain stay, in partea stanga. Bateria modulului este alimentata in permanenta, prin inductie, de magnetii de pe spite. Pe acest modul se fixeaza fara cheie sau cifru un cablu gros si rezistent.

Lock8 - antifurt cu alarma si GPS 3

Sistemul este dotat cu o mare varietate de senzori. Orice miscare, mutare sau chiar modificare a temperaturii este imediat detectata. In aceste cazuri receptorul GPS/GSM trimite imediat o alarma pe smartphone-ul proprietarului. Daca acesta nu reuseste sa ajunga la timp si hotul taie cablul si fuge cu bicicleta, tehnologia ii sare in ajutor. GPS-ul constinua sa trimita date despre pozitia bicicletei, ce poate fi urmarita in timp real direct pe smartphone. Antifurtul poate fi programat sa trimita alarma pe mai multe telefoane, astfel ca si prietenii sau politia sa fie instiintati de furt si sa poata participa la urmarirea bicicletei.

Lock8 - antifurt cu alarma si GPS 4

Lock8 nu are nevoie de cheie, se incuie automat si se descuie cu ajutorul smartphone-ului. Cablul are inclusi senzori de miscare ce pornesc alarma in caz ca se incearca taierea lui. Chiar si interventiile cu lampa de gaz sau spray criogenic sunt detectate si penalizate. Alarma auto de 120 decibeli incepe sa sune, iar un mesaj de avertizare este trimis pe telefonul stapanului.

Data lansarii nu este sigura, probabil prin primavara anului viitor.

1 COMMENT

  1. Foarte tare ! Si ce il impiedica pe hot ca mai intai sa arda 2 ciocane dispozitivului din PLASTIC care are incorporata alarma si gpsul si apoi sa taie cablul si sa plece cu ea? Nu ar dura mai mult de 1 minut.

    Personal prefer gpsul incorporat in tija de sa/pipa.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.