Modele noi de roţi de la Xentis 1

Austriecii de la Xentis si-au remodelat vechile roti de sosea, scazand greutate si adaugand noi optiuni. Au lansat primul lor model de sosea pentru frana disc si inca doua modele pentru frana pe janta.

Modele noi de roţi de la Xentis 2

Squad 4.2 Disc este foarte asemanatoare cu modelul 4.2 pentru frana pe janta. Noul model are cu 30 de grame mai putin si pastreaza designul Active Turbulator, o buza valurita ce imbunatateste aerodinamicitatea. Momentan se fabrica doar pentru anvelope normale dar se zvoneste ca va aparea si o varianta pentru baieu. Butucul spate are latimea de 135mm, iar cele 28 de spite drepte, impletite 2x, creaza o roata foarte solida. Jantele sunt mai usoare dar butucii sunt mai grei, asa ca greutatea totala a rotilor este de 1475 de grame. Setul de roti Squad 4.2 Disc costa 2700 dolari.

Modele noi de roţi de la Xentis 3

XBL 4.2 e o varianta aproape identica, fara disc si fara Active Turbulator. Partea din janta pe care se sprijina niplurile este intarita, pentru a rezista tensiunii sporite. XBL sunt ceva mai usoare si cu 500 de dolari mai ieftine decat Squad Disc. Greutatea unui set este de 1437 grame iar pretul este de 2200 dolari. Rezista la o greutate totala de 110kg. Rotile sunt livrate cu geanta de transport, axuri de strangere si prelungitoare de valva.

Modele noi de roţi de la Xentis 4

Modele noi de roţi de la Xentis 5

Squad 7.5s este un set de roti aerodinamice cu jante adanci de 75mm. Latimea pe exterior este de 24mm si beneficiaza de Active Turbulator. Suprafata de franare a fost supusa unui procedeu de slefuire, pentru a se obtine o suprafata foarte plana si fina. Acest procedeu imbunatateste foarte mult puterea de franare si modulatia. Butucii Squad 7.5s vin in doua variante constructive, cu rulmenti de otel si cu rulmenti ceramici. Greutatea unui set este de 1674 de grame si suporta pana la 110kg.

Modele noi de roţi de la Xentis 6

Modele noi de roţi de la Xentis 7

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.