FlyKly Smart Wheel - Roată cu motor electric 1

Multi producatori se intrec pentru realizarea celui mai mic, usor si puternic motor electric pentru bicicleta. Fara teama de a gresi putem afirma ca motorul FlyKly este deasupra tuturor. Incorporate intr-o singura carcasa, motorul si bateria au o greutate foarte mica si caracteristici extraordinare.

FlyKly Smart Wheel - Roată cu motor electric 2

FlyKly Smart Wheel este o roata completa pentru spate, in al carei butuc se adaposteste motorul electric si acumulatorii aferenti. Ingeniozitatea sistemului consta in faptul ca se poate monta instant pe orice bicicleta fara a fi nevoie de modificari si accesorii aditionale. Roata se livreaza intreaga, clientul alegandu-si doar dimensiunea potrivita si culoarea preferata. Momentan se fabrica in doar doua dimensiuni, cu janta de 26″ si de 28″. In ce priveste culoarea se poate alege intre alb, gri, negru, galben, rosu, mov, albastru si verde.

FlyKly Smart Wheel - Roată cu motor electric 3

FlyKly Smart Wheel - Roată cu motor electric 5

Motorul este activat de pedalare, preluand jumatate din efortul ciclistului. Lucreaza atat timp cat se pedaleaza, iar la oprirea bicicletei inceteaza functionarea, pentru a salva energia. Poate propulsa bicicleta pana la 25km/h pe o distanta de 50km. In ciuda aspectului masiv, FlyKly cantareste doar 4kg, o greutate foarte buna pentru astfel de dispozitiv. Motorul dezvolta o putere de 250W, iar bateria de 36V se incarca complet in maxim 3 ore. Cu ajutorul incarcatorului inclus, bateria se poate alimenta de la orice priza.

FlyKly Smart Wheel - Roată cu motor electric 7

Si asta nu e tot! Odata cu roata se livreaza si dispozitivul Smart Light. Acesta se monteaza pe ghidon si are mai multe functii. Se poate folosi ca suport si incarcator pentru smartphone si are si far incorporat. Pentru smartphone este disponibila o aplicatie ce controleaza motorul si cu ajutorul careia se poate seta viteza maxima si alti parametri. Telefonul comunica cu motorul prin bluetooth si ofera si posibilitatea blocarii acestuia si urmaririi prin GPS. Pe displayul telefonului sunt afisate, viteza, durata, distanta si starea bateriei.

FlyKly Smart Wheel - Roată cu motor electric 8

FlyKly Smart Wheel se va pune in vanzare in primavara anului 2014 la un pret de 590 dolari.

FlyKly Smart Wheel - Roată cu motor electric 6

1 COMENTARIU

  1. sunt curios la o cursiera daca mergi cu 50-60 la ora asta inseamna ca iti preia jumatate din efort ?
    era mult mai fain daca la pedalare se putea incarca singura
    eu am vazut asa ceva la o bicicleta electrica dar avea bateria separat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.