giro prolight slx II shoe

Pe lângă gama de îmbrăcăminte, cei de la Giro s-au concentrat și pe pantofii pentru șosea, linia pentru 2014 primind câteva modificări.

Giro prolight slx soles

Cele mai importante schimbări au fost făcute în treimea superioară a pantofilor și s-au concentrat pe greutate și rigiditate. Noua talpă din carbon, Easton ACC, sporește rigiditatea laterală și pe cea la torsiune cu aproximativ 30%. Modelul de top Prolight SLX II, cel mai ușor și cu prețul cel mai ridicat (355€), are o greutate cu 15g mai scăzută față de varianta precedentă, cântărind acum doar 198g.

giro factor and prolight shoes

Modelul folosește un sistem de închidere Velcro cu 3 curele. Cei de la Giro spun că au luat în considerare și varianta folosirii unei catarame, dar au ținut foarte mult la greutate.

Giro Factor acc

Următorul model din linie este Factor ACC, care are și el o greutate mai scăzută datorită noii tălpi – 240g. Acesta are și o cataramă nouă numită MR1, care are o înălțime mai mică decât versiunea precedentă și un design ce permite o îndepărtare mai ușoară a noroiului. Două opțiuni de culoare vor fi diponibile la un preț de 300€.

giro empire range 2

Taylor Phinney este un ambasador al Giro, fiind un fan al modelului Empire și participând la dezvoltarea acestuia. Noua variantă Empire va apărea pe piață în 4 culori.

giro empire sole

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.