Multitool-uri modulare de la Fixit Sticks si Presta Cycle 1

Fixit Sticks si-au lansat primul multitool in aceasta primavara si au avut un succes peste asteptari. Recent si-au diversificat gama de unelte, cu inca cateva beţe de reparat. Designul a ramas acelasi ca la produsul original, dar acum sunt disponibile scule pentru orice reparatie.

Multitool-uri modulare de la Fixit Sticks si Presta Cycle 2

Printre noile accesorii se remarca presa pentru lant, levierul pentru anvelope si cheia tubulara pentru piulite. Aceasta din urma este foarte utila pentru posesorii de biciclete cu butuc cu viteze, pinion fix sau BMX. De asemeni se poate folosi pentru piulitele axului pedalier sau pentru orice alt surub cu cap hexagonal. Orice cheie tubulara se potriveste in suportul din varful manerului.

Multitool-uri modulare de la Fixit Sticks si Presta Cycle 3

Pentru a rezista noilor solicitari, manerele sunt construite din otel. Astfel sunt de patru ori mai solide decat manerele din aluminiu, putand fi folosite la orice aplicatie. Otelul a mai adus o noua inovatie si anume includerea magnetilor pentru sustinerea biturilor. Nu doar biturile stau mult mai ferm in suport, dar si manerele raman unite pentru a fi utilizate mai usor. Fixit Sticks se depoziteaza intr-o husa construita din anvelope reciclate, o idee utila si ecologica.

Multitool-uri modulare de la Fixit Sticks si Presta Cycle 4

Presta Ratchet e alt multitool ce include bituri individuale. Abordarea celor de la Presta Cycle este ceva mai clasica, cu o cheie cu clichet si suport hexagonal de 1/4″. Cele 20 de bituri sunt pastrate in doua teci de silicon ce le tine ferm si le face usor de transportat. Biturile nefolositoare pot fi lasate acasa pentru a nu ingreuna inutil buzunarele de la tricou. Toata gama de inbus, torx si surubelnite este prezenta, facand posibila orice reparatie.

Multitool-uri modulare de la Fixit Sticks si Presta Cycle 5

Cheia cu clichet are la un capat un levier pentru demontarea anvelopelor. Beneficiaza de un design nou si imbunatatit fata de varianta anterioara, pentru a-i mari eficienta si manevrabilitatea. Levierul este disponibil si separat la pretul de 4,95 dolari sau la set de trei bucati la pretul de 12,95 dolari. Cheia cu bituri costa 24,95 dolari si deocamdata se livreaza fara husa de transport.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.