Topeak PrepBox - Toate sculele la îndemână 1

Pentru mecanicii amatori Topeak a preagtit o noua surpriza denumita PrepBox. Aceasta consta intr-o cutie de plastic dotata cu cele mai utile si des folosite scule. Cutia se poate transporta cu usurinta oriunde iar cand nu se foloseste se depoziteaza fara a ocupa mult loc.

Topeak PrepBox - Toate sculele la îndemână 2

Cutia din plastic dur are maner de transport, sistem de inchidere solid si cuprinde 18 unelte. Spre deosebire de alte truse de scule care au doar surublenite, chei fixe si inbus si un patent universal, PrepBox include toate sculele specializate pentru orice reparatie a bicicletelor moderne. Toate piesele sunt frumos aranjate in suporturile dedicate din interior, formate dintr-un burete dens si gros. O plasa detasabila impiedica uneltele sa se imprastie in momentul deschiderii cutiei.

Topeak PrepBox - Toate sculele la îndemână 3

Dintre scule amintesc clestele pentru cabluri si camasi, presa de lant, prese pentru scoaterea angrenajului, cheie cu lant, cheie pentru pedale, surubelnita cu cap dublu. Doua seturi complete de inbus si torx, cheia dinamometrica, cheia fixa, levierele si peria intregesc panoplia.

Topeak PrepBox - Toate sculele la îndemână 4

Pe exteriorul cutiei este atasata o borseta textila cu fermoar ce poate adaposti scule aditionale, un spray degresant, o pereche de manusi si alte maruntisuri. Pretul trusei PrepBox este de aproximativ 300 de dolari si va fi disponibila in primavara anului 2014.

Topeak PrepBox - Toate sculele la îndemână 5

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.