Hayes oferă garanţie pe viaţă la toate frânele hidraulice 1

Hayes este o firma recunoscuta pentru serviciile sale ireprosabile in relatiile cu clientii. Garantiile sunt rezolvate rapid si eficient iar clientii sunt serviti cu promptitudine. Pana acum doar seria Hayes Dyno avea garantie pe viata impotriva scurgerilor de ulei. De la 1 noiembrie 2013, toate modelele de frane hidraulice vor beneficia de aceasta garantie.

Hayes oferă garanţie pe viaţă la toate frânele hidraulice 2

Franele moderne Hayes se impart in doua serii, Dyno si Prime. Din seria Dyno fac parte Dyno Comp si Dyno Sport. Din seria Prime fac parte Prime Pro, Prime Expert, Prime Comp si Prime Sport. Pe langa acestea mai sunt disponibile modele mai vechi din seria Stroker (Ace, Gram, Carbon, Trail, Ryde), HFX (Mag Plus, Mag HD, 9Carbon, 9XC, 9HD), precum si EC Trail, El Camino si Sole. Toate aceste frane vin cu garantie pe viata impotriva scurgerilor, daca sunt achizitionate de la un distribuitor autorizat. Garantia se extinde si la franele montate pe bicicletele noi, achizitionate de la aceeasi distribuitori.

Hayes oferă garanţie pe viaţă la toate frânele hidraulice 3

In cazul aparitiei unei defectiuni, Hayes s-a angajat sa repare frana in termen de doua zile de la sosirea in centrul de service. Practic frana este reparata in ziua in care este primita, iar a doua zi este retrimisa catre proprietar. In total Hayes are peste 80 de centre de service raspandite in intreaga lume.

Hayes oferă garanţie pe viaţă la toate frânele hidraulice 4

Eric Schutt, managerul de la Hayes a declarat ca “Prioritatea numarul unu a firmei este si va fi intotdeauna multumirea clientilor, asa ca acest program de garantii este un lucru normal”. Darren Campbell, alt oficial al fimei afirma ca “Franele Hayes sunt printre cele mai bune si mai rezistente frane de pe piata. Chiar daca o defectiune apare, reparatia se va face in cel mai scurt timp posibil. Serviciul de garantie de la Hayes este unul dintre cele mai eficiente din lume”.

Hayes oferă garanţie pe viaţă la toate frânele hidraulice 5

Hayes isi are sediul central in USA, Mequon, statul Wisconsin, iar in Europa cel mai mare centru tehnic se afla in Munchen, Germania.

Hayes oferă garanţie pe viaţă la toate frânele hidraulice 6

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.